Herkese merhaba ben LyNo,
24 yaşında Makine Mühendisliği 4 yıllık bölüm 5.sınıf öğrencisi
Öyle duygularımı yazacağım buraya
14 yaşında ilk web sitemi youtubedan kotalı internetimle izleye izleye kurduğumdan beri wm alemindeyim diyebilirim.
Lise döneminde sosyal medya işlerine yoğunlaşmıştım, bu iş bana harika bir lise dönemi geçirtti
Son 2-3 yıldırda genelde yazdığım botlarla geçimimi sağlıyorum, gerek kişiye özel üreterek gerekse kendim için üretip hizmet vererek şuan için bir yaşantı kurdum.
Botçuluğun en büyük zararı artık içimden çalışmak gelmiyor , çalışarak kazanacağım 2000 tl varsa bot ile kazanacağım 1000 tl daha tatlı gelmeye başladı aşırı üşengeç oldum.
Son zamanlarda yazdığım ve en çok yüzümü güldüren botlar şöyle oldu;
- maçkolik üyelik botu: çok güzel bir zamanda girdim piyasaya , gece yatarken açıp sabah hesapları satıyordum forumda ortalama 3000 civarı hesabı 4 tl ortalama ile sattım ne yazık ki sitede son zamanlarda çok fazla değişiklik oldu ara verdim, ortalık durulduğunda devam edeceğim.
- ihbar web otomatik ihbar botu: Legal sorunlar nedeniyle bir x sitesi diye anacağım sitenin bütün rakiplerini ihbar.web.tr adresinden 1.5 ay spam şekilde resmen şikayet etmiştik, parası fena olmasada insanları darlamak zevkliydi
-
hotmail.com botu: maçkolik için işimin devam etmesini sağlamıştı, hala dahada
hotmail.com mail satışı yapıyorum yine uyurken çalıştırdığım bir bot olduğu için yatarak para kazanma serisinden sevdiğim botlardan.
Seviyorum bu botçu hayatı