yorum yapmayı öğren kimsenin konusunu baltalamak zorunda değilsin böyle bir de hakkın yok aynısı benim konumda da yaptın böyle yazicaksan yazma İnsan müsveddelerinin bence R10 yeri yoktur...
Kimsenin konusunu baltaladığım yok. Aynısını senin konunda da yapmadım. Senin konuna yazdığım şey neydi? Tekrar hatırlayalım;
Açık arttırma başlatmışsın ve başlangıç miktarı 30TL. Minimum 10TL artış bedeli var. Hemen al fiyatı da 200TL. Açık arttırmana 2 yorum gelmişti. Birisi 30TL, birisi de 40TL. Sen o iki teklifi alıntılayıp "Ürünün piyasa değeri 200TL'dir" demişsin. Bende açık arttırma usulünde böyle bir şey olmadığını, fiyatı belliyse direkt sabit fiyattan satmanı söylemiştim. Bu mu baltalamak?
Ayrıca bana insan müsveddesi deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun ve R10'da yerim olmadığını söylüyorsun? Ben sana karşı çirkinleşmiyorsam sende çirkinleşmeyeceksin.
önceklikle size bu yorumu yakıştıramadım sen hiç köyde yaşadınmı? zaman gecirmek oyun oynamak cocuklugu gençligi yaşadınmı? yaşamadıysan bir diyecegim yok.
videodaki çocuklar zengin cocugu deil zaten zengin fırlamaları bu tür videolarla insanları özendire bözendire yaptıgından cok izleniyor Burdaki köylü cocukları gayet başarılı buldum en azından bir oyun yapmış ve bunu video ile sunmuş emek vermiş eglenmişler cocukları tebrik ediyorum hepsinin gözlerinden öpüyorum
BEGENDİM devamını izlemek isterim.
Benim berbat ve iğrenç dediğim şey kesinlikle ama kesinlikle çocuklar değil. Hiç bir insanı hor görmem ve asla böyle şeyler söylemem. İnsan insandır.
Köy yerini çok iyi bilirim. 9 yaşıma kadar Batman Sason'da büyüdüm.
Benim iğrenç ve berbat dediğim şey videonun konsepti ve konusu. Ben bu tür videoların prim kasmak için yapıldığını düşünüyorum. İnternet ortamı böyledir çünkü.
Beni her şeyle itham edebilirsiniz. Ortada yapılan şeye saygısız olarak, sivri dilli veya anlayışsız olarak, düz mantık olarak... Bu benim özgür düşüncem ve düşüncemin arkasındayım. Lakin çocuklara laf etmekle itham edemezsiniz çünkü böyle bir düşüncem yok.
https://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y
Bir an için bu adam aklıma geldi..
Cem yılmaz jim carrey en az kesersizi
Yapmayın yüz kaslarınız hareket etmemesi normalde çocuklar bunlar..
Bu yaşta bu gibi şeyleri yapmalarına sevindim.. Başarılardilerim şimdiden.
Yukarıda yazdığım şeyin aynısını size de söylüyorum.