Anlatip anlatmama konusunda biraz terüddütlensemde bir olay anlatiyorum. Ama kesinlikle yalan dolan degildir.
Niye oyle dedim derseniz cunku milyonda bir karsilasilacak olaydir. Konu basligini degistirerek devam ediyorum.
En Heyecanli Aniniz
Basliyorum iyi dinlemeler
Bundan yaklasik 2-3 sene once askerden yeni gelmisim (3-5 ay) kanim hizli akiyor her gun bir mekandayiz. Tabi geceleri geziyoruz gunduzleri calisiyorum. Gittigimiz mekanlar genellikle ultra elit ( cay fiyati 20 lira falandi) Yine oyle bir mekana gittik gece saatinde garsonlar hep bayan ve cok iyilerdi neyse( simdi tovbeliyim ) en az maaslarini sordugumda 4 ile 5.5 arasi degisen bir maas tabi is verseler hemen girerim 😀
Girisi anlattim simdi devam ediyorum ;
Orda bir garson bayan ile bir problem oldu (bu ayri hikaye zaten )
Dedim ki intikam alirim ben, o garson kiz benden 5-6 yas buyuktu ve o mekana 1 hafta boyunca gittik( hizli geciyorum) bir sekilde numarasina ulastim. ve 1 hafta daha o mekana ara ara gittik. 1 ay sonunda guvenini kazandim ve arkadas olmaya basladik. ve hemen hemen her gun cicek yollatiyordum. Garson kizin mesai saati 6 dan gece 2 idi sanirim. 3 te olabilir. Bir gece bana dediki
-Gece beni isten alabilir misin ? Bakirkoye gidelim.
Bu ne kadar guzel bir sey tahmin edebiliyorsunuzdur.
Iste bi o kadarda uzucu bir olay neden derseniz cunku benim ehliyetim var ama ben araba surmeye tam hakim degilim. Bir sevinip bir uzuluyorum.
Hemen Arkadas ortaminda hizli bir toplanti ayarladik. Nasil yapacaz arabayla tek gitsem öluruz. Bir arkadasim benle gelirse oda olmaz ve zaman daraldi gece saat 12 oldu. bir kac saatimiz kalmisti.
En son bir karar verdik ben biraz surebiliyordum arabayi ama guvenim yoktu tam.Bakirkoy 20km uzaklikta yolu desen yarim yamalak biliyorum. ve nihayi cozum uretildi clio aracimiz vardi arkadaslarimdan bir tanesi bagaja bindi. Yahu bu ne demek Aman Allahim olurum gulmekten 😀
ve yeminle bindi ama clio bagajini bilirsiniz sanki arka tarafta oturuyor gibi arkadasimi oraya bindirdim yanina su ve yiyecek erzak falan koyduk ne olir ne olmaz diye 😀 Ama kalbim bi atiyor dedim duracak cafeye gittim ve kiz geldi oturdu yanima ben hem cok heyecanliyim hemde acemi suruyorum araci kiz dedi hayirdir niye oyle süyorsun sanki acemi gibisin? (önceden attigim palavta seyler aklima geldi drift falan &#128512 dedim sen varsin diye yanimda heyecanliyim. Oda boyle diyince bi utandi bi sevibdi ) Yola ciktik sohbet ediyoruz ama kalbim duracak ulan arkada biri var bir sey olsa ciksa ne diyecem ben kiza kiz derin sohbet etmek istiyor ama ben susturuyorum cunku arkada arkadas var muhtemelen ses kaydedicisini acmistir diyorum. oda biraz tuhaflasti ( hayirdir niye yapiyor der gibi ) Kalbim kut kut atiyordu dedim biraz daha hizlansa olurum ama olmedim.
yola ciktigimizdan 10 km gecmisti henuz rahatlamistim artik. Ama oda ney saat gece 3 olmus caddede biz ve arkama bir polis yapisti ve bittigimi anladim kalbim az oncekinden 2x atiyor ve elim ayagim titredi kiz dediki neden boyle oldun bir sey olmaz poliste falan ben icimden ulan dur bagaji bir acsalar karakolda savunmami hazirliyorum ne diyecegim ? arkadasim arkada oda tedirginlesti kiprasiyor anladim ben ve nihayet polis durdurmadi ve bakirkoye ulasmistik. Buda yuzlerce animdan birisiydi niye anlattim bende bilmiyorum Devami bende kalsin