CanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Ben sizin mesajınızı alıntılamadım.
2-Benimle senli benli bu üslupta konuşmazsanız çok sevinirim.
3-Diğer arkadaşın verdiği örnek ürünün teslim alınamadığı ile alakalı olduğu için bana göre alakasız bir örnektir.
4-Alanım hukuk değil, hangi konuların kimin yetkisine girdiğini bilmiyorum. Baktığımız bakış açıları farklı.

İyi günler.
1) Forumda isteyen isteyenin mesajını alıntılar. Forum kültüründe insanlar sadece bir birlerine değil, fikir beyan eden herkese karşı yanıt verebilirler. Bunca süredir foruma üye olup üslup dersi vermeye kalkmanız çok garip.
2) Senli benli konuşma hoşuna gitmiyorsa dilekçe ile iletişim kurulan yerlerden ayrılmamalısın burası bir internet forumu devlet dairesi değil. Ve hakaret olmadığı sürece forumdaki insanlar birlerilerine sen diye ya da rumuzları ile hitap edebilirler. Burada kimse sana Sayın CanK demek zorunda değil.
3) Benim alanım da hukuk değil ama az çok ticari meseleler ile ilgili yolumuz adliye düştü o yüzden size alakasız gelen örneğin alakalı olduğunu anlatmak için alıntılarım mesajı. Çünkü ben de mal ve hizmet imal ediyorum. Ve malımı veya hizmetimi Türkiye'de satın almayana ya da yurt dışından alıyorsa da malı veya hizmeti doğrudan benden almayana karşı hiç bir hukuki sorumluluğum yok.

Size de iyi günler.