tüm pm'ler gitti arkadaşlar. Fiyat arkadaşların ısrarı üzerine indirilmiştir.Bu fiyattan aşağıya inmeyecektir bilginiz olsun.
Arkadaştan ebooku bu fiyata satın alan olursa bence bu sektörde para kazanmasının bir manası yok zaten bu mantıkla asla kazanamaz.
Bana göre bu iddaada garanti maç satan arkadaşlardan bir farkın yok, yakında çıkar kokusu.
Forum yönetimini hatta sahibini çok sempati ile bakan biri olarak eleştiri getirmek istiyorum, herşeyi geçtim " Blackhat ile Adsense'den Para Kazanma Yolu" dediği şey illegal bir çalışmanın cazibe katarak ingilizce söylenmesidir.
Eğer forumda bu tarz şeyler etik karşılanıyorsa, blackhat yöntemleri bizde seo anlamında sunalım bizde kazanalım.
cevabınıza istinaden tek bir alıntı yapacağım çünkü konuyu etik olarak eleştirmişsiniz.
ben kendim yıllar boyu seo ile uğraştım, siz şimdi seo'da para karşılığı backlink almayı satmayı whitehat olarak mı görüyorsunuz ? bu düpedüz blackhat'tir, birbirimizi kandırmayalım hocam

unutmayın hepimiz blackhat yapıyoruz,seo'da riskli bir iştir.
ben kimseye garanti vermiyorum, sadece yöntem satıyorum, garanti vererek milleti kandıranları görmek isterseniz
buyrunuz.