Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, codecanyon dan bir eklenti aldık ismi önemli değil. Bu eklentinin yapımcıları turk ve istanbulda. Codecanyon dan bu eklenti kaldırıldı. Kaldırıldığı için de bizim daha önce codecanyon dan parasını ödeyim faturalı resmi olarak aldığımız ekletimizin lisabsi iptal edildi. Yapımcı firma bir üst versiyonu çıkarmış bunu satalım x fiyata diyor bende kabul etmiyorum çünkü ben zaten odemisim parasını tekrar neden ödeyim. Codecanyon a söyleyin iade isteyin o zaman diyor codecanyon a yazdım iade yapamayız yapımcı firma bunu vermek zorunda lisansı açmak zorunda diyor. Yani anlayacağınız codecanyon yapimciya yapımcı codecanyon a atıyor topu ve benim şuan o eklentiyi kullanamadığı dan ötürü ciddi zararım var ben yapımcı firmaya maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum. Eklentiyi aldığıma dair faturam kredi kartı ekstrem herşeyim mevcut. Avukata danıştim emsal davalara bakayım haber vericem dedi. Size de danışmak istiyorum
hocam odemeyi direk olarak codecanyone a yaptiginiz için sizin muhattabiniz codecanyone dur eğer eklentiyi direk yapimcidan almiş olsaydiniz ve parasini direk yapimciya araci olmadan gondermiş veyahutta odemis olsaydiniz muhattabiniz yapimci olucakti bilginize.