Dürüst olmadığım yorumum; Eşimle ilk tanıştığımızda tüm geçmişimi şeffaflıkla anlattım ve benim tüm geçmişte ki yaşadığım ilişkilerimi biliyor. İlişki yaşadığım da yakın çevremde ve hemen hemen her hafta karşılaşıyoruz bazıları ile yalnız eşime olan saygımdan konuşmuyorum ve eşim bana her defasında sorduğunda gençlik işte yaptık hatalar ama şuan sen varsın deyip o anki düşüncesini güzelleştiriyorum.
Dürüst olmam gerekirse; Yukarıda bahsettiğim bir ilişki de onu sevmiştim ama terk edildim. O an öyle bir duygu içerisindeydim ki bunu cümleler ile anlatamam oda evli ve 1 de çocuğu var eski güzelliğinden eser kalmamış yada bana öyle geliyor. Ama hep şunu söylemek istemişimdir, baş başa araçta bir saat kadar bir yolculuk yapmak ister ve sessiz sessiz yolu bitirken son noktada şunu mutlu musun ? hiç tartıştığınız ve keşke dediğin bir an oldu mu ? diye sormak istemişimdir.
Her evli insanın evinde illaki tartışmalar, anlaşmazlıklar, fikir ayrıcalıkları olur ve o an acaba diğerleri de böyle olur muydu ? yoksa daha mı güzel olurdu hissiyatı oluşur. O an alttan almayı tekrar hayatı güzelleştirmeyi başaran bireyler aile olmayı başarmıştır.
geçmiş sadece geçmişte kalmalı, geçmişi geleceğe taşırsan ve idare edemezsen ilişkini, evliliğin kalmaz.😊
Son olarak bir iki değil ki arkadaş hangisini anlatayım 😂 Kadınlar Siz erkekler hepiniz aynısınız cümlesini doğru vurgulamışlar. İlkleri olmak isteriz ama bize gelince çok olsun isteriz 😊
En güzel noktayı söylemeyi unutmuşum ya, kendimizce belirlediğimiz şarkılar geldiğinde hatırlıyorum 😊