Eskiyi ve ya maziyi bu durumda kimse anmamalı hatırlamamalı. Evlilik, en kötü bile olsa Karına,Kadına saygıdan geçer.
Ben böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum. Hatırlamak elimizde olan bir şey olsaydı zaten insanoğlunun derdi olmazdı.
Herkes birçok ilişki yaşayabilir, evlenebilir ama tek bir kez gerçekten aşık olur! O da elbette akla gelir.
Not: Evli değilim.
Bu görüşteyim. Ayrıca normal bir durum gibi düşünüyorum. Fakat belki evli olmadığımız için biz öyle düşünüyor olabiliriz. Evli olanların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Bakalım neler çıkacak

Hocam evli olmaya gerek yok bazen kız arkadaşım ile bir şeyler yapınca gezince vs eski kız arkadaşımla olan anılarım aklıma geliyor. Özlem veya aşk değil sadece alışkanlıklar bunlar
Hocam bence evli olmak önemli. Neden derseniz evlilik çok farklı bir şey. Düşünsenize evlenmişsiniz, çoluğunuz çocuğunuz ve hayatınız var. Fakat aklınıza geliyor? Garip bir durum gibi ama değil gibi de
Olmaz mı
Ben bu gülümseme işaretini biliyorum. Acı bir gülümsemedir bu.
Sürekli düşünmek sıkıntılı bir durum ama eski yaşanmışlık olan bir yere gidersen tesadüfen ister istemez gelir. Bunları yaşıyoruz tabi insan kolay unutan bir varlık değil.
Ama her şey yerinde zamanında güzel geçmişi geçmişte bırakmak akla gelince tatlı bir tebessümle kaldırıp atmak gerekir
Bir yere gidip hatırlamak değil. Benim merak ettiğim gün içinde aklınıza geliyor mu? Mesela o günleri hatırlıyor musunuz durduk yere
konuyu öyle değişik algıladım ki girişte neyse bekar olarak yazayım düşünüyorum o halde varım

)
Aman hocam, lütfen yapma yanarız