Olağan bir süreç, seçim sonrası ekonomide olumsuz gelişme zaten bekleniyor du. (Dövizde artış olacağı çok önceden bilinen birşey doların uzun vadede tekrar 7 tl bandına yürümesi bekleniyor) Doğal olarak ticari bir kuruluşun kendini korumak amaçlı önlem almasıda çok doğal.
Ek para (esnek hesap) bir hak değil yani herkese zaten tanımlanmıyor, müşterinin ve bankanın durumuna göre size hazır bir kredi tanımlanıyor. Banka şuanki durumu kredi vermeye uygun görmemiş olabilir.
Ayrıca enpara nın müşteri odaklı banka olması hakkındaki görüşünüzü gerçekten anlayamadım, ilk açıldığı hafta başvurdum bu karta ve o gün bugündür müşteri hizmetlerinin standart metin okumak dışında bir iş yapmadığını bizzat yaşıyorum. Oluşturduğunuz şikayete bile geri dönüş alamadığınızı birinci elden defalarca yaşadım. Eğer müşteri odaklı olmaktan kastınız havale/eft ücreti almamaları ise bunu şubesiz çalışarak karşılıyorlar zaten, ayrıca daha fazla müşteriye ulaşmak için çok iyi bir PR. Bankalar eft ücreti ile gelir elde etmek için kurulumazlar daha fazla mevduat hesabına sahip olup parayı işleterek ve o paradan diğer müşterileri kredilendirerek kar elde ederler. Ortada müşteri odaklı bir hizmet zaten yok anlayacağınız (Bir sorun yaşadığınızda yetkili ile görüşmek isteyin ne demek istediğimi anlarsınız, telesekreter niteliğinde herkese aynı metni okuyan bir müşteri hizmetleri var)
Her ticari kuruluş kar elde etmek için kurulur, bankalar hayır kurumu değildir. Doğal olarak politikaları anlık olarak yerel veya global ekonomik durumlara göre şekil değiştirebilir. Bunu eleştirmek, sövmek, yerin dibine sokmak, kötülemek o anki sinirle mantıklı gelebiliyor. Ancak gerçekçi düşünmekte fayda var.
Ekonomik kriz sadece Enpara'nın khm kısmını mı etkilemiş yani?