AliTasc1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Geçen yıl bende tek kişilik tatil planı yapıyordum çok otel araştırdım, yorumlarını okudum ama pek sonuç alamadım gibi sonrasında çıtayı biraz dha yükseltip, herşey dahilden Ultra herşey dahile çıkarttım bu aralıkta otellere bakarken Kemer - Crystal Deluxe Resort Otel'i gördüm. İnceledim aradım taradım herşeyi ile bana uygun geldi. Geçen yıl 1 haftalık konaklama ultra herşey dahil fiyat olarak 1550 TL para ödemiştim. Ve yediğim içtiğimin haddi hesabı yok

Gözlemlemelerime göre otelin olumlu / olumsuz yönleri :

+ Otel de gece 3 'e kadar alkol anlamında herşeye sahip olabiliyorsunuz. İstediğiniz her bölümde alkol servisi yapılıyor. Bu alkoller sert, gecenizi berbat edecek tarzda değil daha soft tarzda canlı müzik eşliğinde ağzınızı tatlandıracak şekildedir. Bundan dolayı ben çok beğendim, özellikle Crystal Special favorim oldu, giderseniz muhakkak deneyin Şekerli , tatlımsı birşey

+ Yemek anlamında ben genel de öğlen saatlerine denk gelebildim ama gözünüzün alabileceği tarzda bir çok şey mevcut. Meyvesinden tatlısına, tuzlusundan yağlısına kadar yani hangi tarz size hitap ediyorsa yemek konusunda problem yaşamadan ücretsiz olarak istediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Ama kemer bölgesi oldukça sıcak olduğu için yağlı şeylerden ziyade 2 peynir 1 domates bir dilim ekmek size yetiyor şahsen bana yetiyordu

Yemekler de isterseniz masaya alkol alabiliyorsunuz, ben pek etik bulmadığım için konaklama süresince hiç yapmadım ama otelin %70'i yabancı olduğundan dolayı öğlen yemeklerinde masalarda bira görebilmeniz muhtemel.

+ Otele girdiğiniz günden çıktığınız güne kadar ete doyarsınız emin olun. Her Allahın günü hindi eti fix, diğer et çeşitleri ve balık çeşitleri mevcut oluyor. Akşam yemeklerinde animasyon ekibi genelde eğlenceli gösteriler yapıyor bu yönden renkli bir akşam yemeği geçirirsiniz diye düşünüyorum konaklamanız boyunca.

Onun dışında her otelde olan standart gece gösterileri , havuz oyunları vs. gibi durumlar mevcut.

Olumsuz yönlerine gelecek olursak ;

Çok fazla olmasa da 1 2 tane durum beni rahatsız etmişti.

Ben otel odamı avluya bakan kısımda almıştım, akşam lobiye veya sahile veya kemer merkeze çıkmasam bile balkondan izlerim diye düşünerek o şekilde almıştım. ( BU arada alkolü odanıza getirebiliyorsunuz, herhangi bir yasak yok )

Otel odamın avlu kısmına bakmasından dolayı akşam saatlerinde yemeğin başlandığını mangal dumanından çok rahat bir şekilde anlayabiliyorsunuz, maşallah bir mangal yakıyorlar, biraz daha zorlasalar oteli yakacaklar sanki.

Onun dışında otelin sahili yolun karşısında kalıyor, bayraklı, iskeleli bir sahili mevcut. Kumsalı güzel öyle ayaklarınıza taş , çakıl batmıyor her şezlog'un yanında küpler mevcut çöpleri atmak için zaten demin de söylediğim gibi yabancı ağırlıklı olduğu için otel çöp konusunda oldukça titizler, ama otel görevlileri her 10 15 dakika da bir çöpleri topluyorlar, rahatsızlık yaratan bir durum yok.

Otelin kendi müşterisine ait olan kısım güzel olsa da herhangi bir duba ile belirlenmemiş yani iskele kısmı belli denizde serbestsiniz. Kumsalın sol kısmı halka açık sağ kısmı da infernonun özel plajı. İskeleden atlamak isteyenler oluyor, güvenlikler falan var bilekliklerden kimin nerenin müşterisi olduğunu anlasa da türk milleti malum , çivileme atlamayı seven insanlarız

Onun dışında eğlenmeyi severseniz inferno 2 adım ötenizde benim balkonum infernoyu da görüyordu gitmesem de müzik sesi geliyordu, otel inferno ile anlaşmalı. Eğer güzel bir sanatçı veya dj denk getirirseniz otelin imkanından yararlanıp vip localarda izleyebilirsiniz. Ben şahsen o şekilde girdim, sahnede insanlarla iç içe olmaktansa yukarıdan izlemek daha keyifli hem rahatsınız da.. ( Alkol fiyatları pahalı, otelde kendinizi stoklayın, orada da bir iki tadımlık birşey için - abartıya kaçmayın )

Kabaca en yakın tatilim olan kemer * Crystal Deluxe Resort Otel maceram bu şekildeydi..

Ha bu arada otelde hergün odalar temizleniyor minibar soft içeceklerle dolduruluyor onu söylemeyi unuttum. Otel de kilitli gömme kasa mevcut, değerli eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Şahsen ben hiçbirşeyimi saklama gereği duymadım. Oda da telefonumu bile unuttuğum oldu ama çalışanlar gerçekten ahlaklı, hiçbirşeyimi kaybetmeden veya çaldırmadan tatilimi yaptım geldim.

Bu arada kapı görevlisinden öğrendiğim kadarı ile sezon başlamadan rezarvasyon yapan bir arkadaşı günlük 70 TL'ye denk getirmiş konaklamasını tabi personel indirimi de sağlatmışlar.. Yani kemer de size aracı olacak birisi olursa oldukça bedavaya getirebilirsiniz

Şimdiden keyifli tatiller, Ayrıca Allah utandırmasın, hayırlı olsun
uzun uzun yazmak için vakit ayırmana teşekkür ederim hocam. Lakin şöyle bir durum var ben Antalya da yaşıyorum Yazın hafta sonları devamlı kemerdeyim denize kemere gidiyorum kemeri o yüzden iyi biliyorum ve devamlı gittiğim yer bekar iken evet güzel her yer rus sahilde cüzdan telefon bırak devamlı o şekilde yapıyorum açıkçası çalınma ihtimali %0.1 hatunla olacağım için hem sıkıntı ola bilir hemde Antalya ve çevresin den uzak biryere gitmek istiyor o yüzden diğer yerlere baktım lakin biryer bulamadım bu gidiş le side - alan ya vs gidecem herhalde

MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muğla/Fethiye/Hisarönü-Ölüdeniz bu yerlere bakmanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız, hisarönü geceleri hem dolu olur eğlence felan güzel yerdir. Ölüdenize 2 dk araçla.

Otel olarak, Telmessos(Hisarönü) veya Telmessos Select(Ölüdeniz) öneririm.
oralara da bakıyorum hocam tavsiyen içinteşekkürler inceliyim onları