bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki, size verilen numaranın gelmemesi durumunda, seneye yine çekilişe katılmak zorunda mısınız?Yoksa size daha önce çıktığı için ve sıra numaranız olduğu için diğer sene yani 2020 senesinde sıra size mi geliyor öncelikli olarak?
Bende sizin gibi çok bağlayıcı görüyorum Green Cardı kendim için ama her zaman başka alternatifler düşünülmeli çıkmaması veya çıkıpta sıra gelmemesi durumunda diğer alternatifleri düşünün hocam üzülmeyin.

Cevabınız için teşekkürler şimdi daha iyi anladım bu durumu.Eğer bir işte uzman olduğunuz ve Türkiye'de yapabildiğinizden eminseniz ancak öyle başvurabilirsiniz, tabi ki buda yeterli değil, İngilizce dilinin konuşulduğu bi yerde bu işi devam ettirmekte cesaret gerektirir diye düşünüyorum.
mali yıl içinde gelmezse hakkınız yanıyor.sene ister katıl ister katılma size kalmış.ben dil okulu ile başvurucam haziran ayında.öncelik söz konusu değil. para konusuna gelince 7 8 bin dolar piskolojik sınırı çünkü görevli kendinizi geçindiricek para istiyor.kazanda detay veririm.doğmamış bebeğe don biçmek şuan çok zor çıkması zaten