bitcoinlekazan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alllah belasını versin green cardın geçen sene kazandım gidemedim vısa bulletin tarihinde bir ilk 29768 i numaram 25770 de bitti.sadece kazandıpım yıl bu kadar az ilerledi.en sonunda intihar edecektim,stres üzüntü ağlamalar herşeyimi buna bağladım numaram hersene gelmiş gelmeme şansı yok diye her ay işkence açıklanan rakamlar daha ağır yazmak isterdim ama forum kuralları malum.O trump yok mu geleceğimi mafetti domuz suratlı pislik
Hocam peki, size verilen numaranın gelmemesi durumunda, seneye yine çekilişe katılmak zorunda mısınız?Yoksa size daha önce çıktığı için ve sıra numaranız olduğu için diğer sene yani 2020 senesinde sıra size mi geliyor öncelikli olarak?
Bende sizin gibi çok bağlayıcı görüyorum Green Cardı kendim için ama her zaman başka alternatifler düşünülmeli çıkmaması veya çıkıpta sıra gelmemesi durumunda diğer alternatifleri düşünün hocam üzülmeyin.

KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir şart yok. İşe göre sermaye şartı var. Bin pound ile onay alan da var. Sen gidip ben lüks bi lokanta açacam dersen değil 10, 100 bin sterlin sermaye de yetmez.
Türkiye'de yapmadığınız bir iş için vize alamazsınız. Referanslar, sgk dökümleri vs bir sürü şartı var. Yine de diğerlerine göre en kolayı.
Cevabınız için teşekkürler şimdi daha iyi anladım bu durumu.Eğer bir işte uzman olduğunuz ve Türkiye'de yapabildiğinizden eminseniz ancak öyle başvurabilirsiniz, tabi ki buda yeterli değil, İngilizce dilinin konuşulduğu bi yerde bu işi devam ettirmekte cesaret gerektirir diye düşünüyorum.