"front end ve back end arasından hangisinde daha çabuk iş bulabilirim para kazanabilirim frelancer olarak iş olanakları hangisinde daha cok "
Hocam önemli olan para değil miktarı

Front end bölümünde CS ile başlasan 10 güne 20 TL'ye logo yapacak seviyeye gelirsin. Forumda zaten yeni başlayanların el attığı bir sektör oldu makale yazarlığı ve logo/konu tasarımı işleri 15-20 TL'ye yapılıyor.
Front End bölümünde hayal gücünüze göre kendinizi geliştirirsiniz. Freelance olarak tasarım çizip satabilirsiniz, tasarımı çizip + HTML5/JS'e döküp satabilirsiniz. Logo/Konu Tasarımı/Banner/Gif gibi işler yaparak para kazanabilirsiniz ama hiç biri kolay olmayacağından emin olun.
Hangisi daha çok kazandırır veya daha hızlı kazandırır gibi soru sormak pek mantıklı değil.
forumda script satışı bölümünde bakıyorum 15 TL'ye yazılım satanda var 15.000 TL'ye yazılım satanda var. Bilginiz ve hayal gücünüze göre bir ürün çıkartırsınız. Bu ürüne verdiğiniz emeğinizin karşılığı kadar fiyat çekersiniz ve satışını yaparsınız.
Back end bölümüne başlarsanız tabii ki PHP öğrendim bitti gibi bir şey olmuyor. Freelance çalışacaksanız tasarımınıda kendiniz yapıyorsunuz. HTML/CSS/JS genelde hazır CSS Kütüphanelerinden Bootstrap öğrenmeniz gerekiyor.
Front end ve Back end full öğrenip ürünü çıkartsanız bile bitmiyor

O ürünün satışını yapacaksınız + sattığınız kişiye destek sağlayacaksınız.. Bana sorarsanız HTML/CSS/JS olarak olarak ilk bunları öğrenin. Hangi bölüme geçerseniz geçin freelance çalışacaksanız bunlara ihtiyaç duyacaksınız. Bunları yeterli seviyede öğrendiğinizi düşündükten sonra kararınızı daha kolay verirsiniz.