Merhaba,
Detaylı bilgi için tarafınıza özel mesaj ilettik. Öğrencilerimize destek olmak için katılım sağlamayı ve sektörümüzle ilgili alanlarda sponsorluk sağlamayı isteriz.
Saygılarımızla,
www.hostlab.com.tr
Destekleriniz için teşekkür ederiz.
Bizim iş yoğunluğu dolayısıyla bu güzel etkinliğe katılmamız mümkün değil malesef. Özetle günde 16 saat kadar halihazırda çalışıyoruz ve ara vermemiz pek mümkün olmuyor. Ancak sponsorluk işlemi olarak öğrenci olduğunu kanıtlayacak ve "ingilizce" bilen bir arkadaşa "ingilizce" site için, iç seo, hosting ve domain konusunda bir yıl sponsor olacağız. Hatta hazırlamayı düşündüğümüz projelerimizden birini kendisine de verebiliriz. Kolay gelsin.
Lütfen bu mesaj dolayısıyla başkaları gelmesin, bu çok fazla oluyor. Engelliyorum bilginiz olsun.
Hocam organizasyon ile sadece ben ilgileniyorum ve bütün hediyelerimiz sadece öğrencilerimize verilecektir. Sadece benden gelen mesaja bakmanız yeterli olur. Destekleriniz için teşekkür ederiz.
detaylar için pm atabilir misiniz? ,
Bizim BUradasınız Detayları Alabilirmiyim
Bütün detaylar konuda yazıyor, kafanıza takılan veya aklınıza gelen farklı bir şeyler için bana özel mesaj atabilirsiniz. Teşekkürler.