Kamerasına bakarak cep telefonu alacaksan kesinlikle ama kesinlikle hata yaparsın.
Toplam olarak harcayacağın bütçen örnek veriyorum 4500 TL ise

500 TL'ye bu efsane telefonu al..
4000 TL'ye de git 2. el yarı profesyone bir fotoğraf makinesi al. Mükemmel fotoğraflar çekersin...

Ama yıllardan beri iPhone kullanan birisi olarak. Hiç kullanmadıysan beklemeden tereddüt etmeden al geç derim.
Ama daha önce kullandıysan inan bu rahatlığı hiç bir yerde bulamazsın...

Kardeşim asker, sürekli dağ'da 3'ayda inebiliyor şehire. Telefonunun ekranı kırılmış, bendeki 6+ Olanı istedi. Sen gönder bana ben sana benimkini göndereyim dağda sürekli telefon lazım diye.
1 Haftadır 3 tane android telefon kullandım. GM6 - S7 - Mi Mix Yav hepsi ayrı bi dünya, hepsi ayrı bi model. İnan telefon kullanmaktan soğudum. Ne açıyor, ne kapatıyor. Oyuncak gibi geldi hepsi.
O yüzden telefon amaçlı ve iş yerinde ağırlıklı kullanacaksan emin ol iPhone'den başkası hikaye...

Bunlar benim şahsi görüşürüm...
İlk akıllı telefonum HTC Desire idi. Sonrasında iPhone'a bi başladım. Hala aynı yolda ilerliyorum...
iPhone 3 - iPhone 3GS - iPhone 4S - iPhone 5S - iPhone 6 - iPhone 6+ - iPhone 6s - iPhone 7 hepsini kullandım bizzat. APP Store ilk uygulama yükleme tarihim 2011... O yüzden doğru yolu bırakma derim