ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İPhone bana göre tamamen tercih meselesi hocam uzun yıllar İPhone kullandım ama yeni İPhone modelleri çıktıkça fark ettim ki marka üstüne bir şey koymuyor önce mi 8 geçiş yaptım alışma sürecini atlattıktan sonra memnun kaldım kamerada yapaylık ayarlanabiliyor isterseniz kapatabiliyorsunuz geçenlerde mi 9 çıktı çinden mi 9 aldırdım ablam orada yaşıyor gördüm ki aldırdığıma değmiş bir model üstü olmasına rağmen adamlar üzerine bir şeyler koymuş Huawei p30 modelinin lansmanı yapıldı efsane bir telefon olarak görülüyor ne yazık ki şuan satışı yok ama türkiyenin en iyi inceleme sitelerinden birisine yakınım oraya gidip deneyimleyeceğim işin özü kamera konusunda beklentilerinizin üzerine çıkabilir performans kısmı tartışılmaz özgür bir kullanıcı deneyimi yaşamak istiyorsanız Android işletim sistemine sahip bir cihaz almanızı öneriririm
Ben de iphone 7'den mi 9'a geçiş yaptım (hiçbir telefonun/markanın fanlığını yapmam). Mi 9'u yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. 4-5 kere whatsapp/instagramda dondu kaldı. 15 günde 5 kez takılma oldukça can sıkıcı değil mi sizce de ?