KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Green Card'a başvurdum. Ama Birleşik Krallık vizem çıktı. İngiltere'ye yerleştim. Darısı başınıza.

Yurtdışına çıkmanın oturum almanın en kolay yolu Ankara Anlaşması - Birleşik Krallık
Hocam yanlız ben o anlaşmayıda araştırmıştım.Onun koşullarında İngiltre'de minimum 15bin£luk bir iş kurulması gerektiği yazıyordu bu şart gerçekten var mı?Ve eğer müsaitseniz anlaşma şartlarını biraz yazabilir misiniz?

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
green kartınız olsa nolur olmasa nolur.neden derseniz iş sadece kartla olmuyor.birsürü şart var. mesela bankada bilmem kaç bin dolar paran olcak.
Olur mu hocam öyle şey.Türkiye'de yaşamak var, ABD'de yaşamak var.Adamların garsonu 4000$-6000$ kazanıyor aylık.
Şart dersen green card çekiliş usulü olduğu için sizden para hariç başka şart istemiyorlar, vize görüşmesine gidip doğru düzgün davranmakta gerekli tabi.Para konusuna gelince hepimizin belli miktar parası vardır, en kötüsü babanıza rica edersiniz kredi çeker, çektiği parayı hesabınıza 5 ayda kısım kısım eklersiniz.Böylece freelance vbz bir geliriniz var gibi gözükür, vize öncesi hesap dökümünde her ayın 1 inde 1000$ eklenmiş gözükür mesela ABD'de yaşamak için min 13bin $ isteniyor diye biliyorum.Vize görüşmesi sonrası parayı boşaltabilirsiniz.Çok giden var 2000$ ile gittim diyorlar.
Bi tek kredide faiz masrafı çıkar oda 1000tlyi aşmaz çünkü vize görüşmesi sonrası parayı geri yatırın hemen kredi çektiğiniz bankaya.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerika çıkarsa gözünüz korkmasın. Eşten dosttan 15k para toplayıp gidin.
1-2 sene içinde herkesin parasını geri ödersiniz. Ya da kredi çekin.

https://www.youtube.com/watch?v=cdlKNGlwBPI

Okan Serbes arada izleyin.
10k dolara bir araba alırsınız. Ve Lyft e çıkarsınız.
Orlando da sadece uber lyft yaparak günde 7-8 saatte 100-150 dolar para yapıyor.
10 saat yapsanız günde ortalama 150-200 dolar yaparsınız. 50 dolar benzine ve masrafa gitse.
Ayda 3-4k dolar para kazanmış olursunuz. Doğru düzgün bir iş bulana kadar ölmeden asgari şekilde geçinebilirsiniz.
Aynen hocam onu ve tüm ABD'de ki Türkleri izliyorum.
Bu arada Lyft ve Uber için araba 2004 model üstü olması gerek ama 2004 üstü temiz arabalar orda 10bin $dan başlamıyor, 3000$'a da temiz 2004 model üstü araba alabilirsiniz.
Uberle ilk deneyimsiz 2500$ sonra 2-3 ay sonra 3000$ fix yakalarsınız çünkü uber yapan 4-5 türk ayrı ayrı izledim.4000$ dahi kazanan varmış.
E biz Tek türk erkek gidicez.Kira vbzde uygun olucak(oda kiralamak 650$ aylık)Asgari değil bize şenlik olur 3000$ aylık 2000$ giderlerimize gitse bile cepte 1000$