Bu firmadan reseller satın alan arkadaşlar, aldığınız hizmetten memnun musunuz ? FTP dosya yükleme/silme esnasında yavaşlık ağır dosya atma vs yaşıyor musunuz ? Buna extra olarak herhangi bir sorun da DESTEK TALEB'lerine ne kadar sürede cvp veriliyor? Lütfen doğru ve gerçekçi yanıt verirseniz hem ben hem diğer geçiş yapıcak müşteriler adına güzel bir cevap olur. teşekkr ederim şimdiden.
Son bi kaç yıldır kullanmış olduğum firmalardan memnun kalmadığım ve sürekli sorun yaşadiğim için böyle bir soruya yeltendim..
Hayirli satişlar dilerim..
Merhaba,
Öncelikle diğer firmalarda yaşamış olduğunuz sıkıntılar için üzüldüm fakat burası bir satış konusudur bu sorununun yerinin konu içerisinde değil
https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/ adresinde yapmanızın daha uygun olacağı düşünmekteyiz.
Herzaman da söylediğimiz gibi Reseller hizmetlerinde kullanım tamamen müşteriden müşteriye görede değişir cloudlinux altyapısı kullanılan bir sunucuda size verilen limitler üzerinde kullanımınız mevcut ise sorunlar yaşarsınız yavaşlamalar yaşarsınız bu sunucunun sorunlu olduğu anlamına gelmez.
Bazı müşterilerin yorumları sitesinde kullanım olmaz limitleri aşmaz onun için süper hızlı sorunsuz olur bazı müşteriler çok aşırı kaynak tüketimi yapar rezalet bir sunucu diyebilir.
Hizmet standartları öncelikle sunucu lokasyonu sunucu özellikleri ve sunucuda izin verilmeyen saldırı almayacak türde sitelerin (hack adul--t po-rno w--arez) bulunmaması sizin sitelerinizin daha stabil çalışmasını sağlayacaktır.
Kulllanılan altyapılar önemlidir litespeed websunucusu cloudlinux cagefs firewall antivirüs sistemleri varmı bunları sorgulamanız gerekir.