icerikmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, benim işlerim şu sıralar yoğun çok şükür. Yetişemezsem Skype'den ulaşır, size paslarım.
Ayrıca destek olmak isterim. Elinizde herhangi bir site var ise fiyat ile birlikte özel mesaj gönderebilir misiniz?
Güzel olur, Skype'tan yazacağım...

poremek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatları tabana çekip yok fiyatına iş yapacağına hiç yapma daha iyi. Böyle iş yapanlar hem kendilerini öldürüyor hem piyasayı hem rakiplerini, hiç gerek yok. 5-10 tl ye kod yazan arkadaşlar var, bilgisayarının işlemcisine ramine internetine yazık
Taban fiyattan çalışmayı bizde istemeyiz ama çaresiz kalınca ne yapacağız?

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla iş vercek editör yok. kaliteli iş yapan editör yok. uyduruk makaleler yazıp iş beklemek. kaliteli editörlere daha fazla ücret ödesek de sonuç aynı. yani işinizi iyi yapın makale yazarlığı konusunda iş bulmamanız imkansız.
Makale kategorisi yazar dolu. Kalite konusunda ise 1,5 TL'ye yazdırırsanız aldığınız yazıların kalitesi ona göre olacaktır(ne kadar ekmek o kadar köfte).

Ben de ilk defa içerik yazmaya başladığımda 1-1,5 TL'den yazıyordum (taban fiyat o zaman 1 TL'ydi.) kendimi geliştirdim ve deneyim kazandıkça fiyatı yükselttim şu anda 2 TL'den satış yapıyorum. Bugüne kadar memnun olmayan birkaç kişi çıkmıştır onların da mağduriyeti anında giderildi