nik0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat uygun değil hocam sahibinden de 2000 liraya msi marka satılıyor. İsterseniz linki gönderebilirim. 0 fiyatına göre evet uygun ama satmanız zor gibi bence mining yapıp coinlerin değerlenmesini bekleyebilirsiniz. Fiyatta ciddi bir indirim olursa alabilirim
Sahibinden sitesini aylardır kontrol ediyorum hocam fiyatları biliyorum. Bahsettiğiniz rakama 1 yıl üzeri mining yapılmış kartlar satılıyor ve daha altında fiyata garantili kart bulursanız parayı yollayıp dolandırılma riskinizi göze almakta özgürsünüz. 3 adet karttan birini sattım, 1-2 güne alan kişi multi konuma yorum atacaktır ve burada paylaşacağım. Kartlarım sıfır kadar temizdir ne koku ne de toz, konumu okumadınız sanırım. Ek olarak ben MSI satmıyorum elimdeki kartlar Gigabyte GTX1080 Windforce 8GB OC GDDR5X 256Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - 3 Fanlı bir Kart Size göre MSI en iyi kart markasıdır, benim yaptığım araştırmaya göre de Gigabyte uzun ömürlü kartları üreten markadır.

Ben burada neredeyse yarı fiyatına sıfır ayarında kart satıyorum pm'den bin lira vereyim hocam diyenler oluyor.. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum, teşekkür edip kapatıyorum konuyu. Tekrar yazıyorum kartlar sıfır ayarında ve hala 1 yıla yakın garantisi var.