Böyle bir konu için öncellikle teşekkürler.

1. Mobil Uygulama (ilk başta tüm özelliklerin olması gerekmiyor)

2. Trader sayfasında eğer olumlu/olumsuz trader vereceksek bir yerde mutlaka bir uyarı yazılması gerekiyor. Ödeme almadan ödemeyi aldım, güvenilir yazanların sorumluluk aldığını vs. yazılması gerekiyor. Trader kullanımını biraz özelleştirmek iyi olacaktır.

3. Site satışı konularında şablon veya konu açılış kısmında yasal yükümlülük hakkında bilgi verilmesi gerekiyor. Özellikle genç çocuklar ***** ve film siteleri alıp satıyor. Hosting ve domain Türkiye'de, bazılarında whois açık oluyor. Daha bu işin illegal olduğunu bilmeden giriyorlar sonra da evi polis bastı, karakola çağrıldım konuları açılıyor. Hobi amaçlı dahi olsa film izleme sitesinin yasal olmadığını özellikle bu genç kardeşlerimize bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Şablona veya bir yere bu uyarıyı eklersek belki haberdar edebiliriz.

4. Üyelik işlemleri için birine yetki verilmesi gerekiyor. Birkaç yıl önce maximesaj siparişi verdim yalan oldu. Konuya yazdık, pm attık geri dönüş dahi yapılmadı. Standart üye olduğumdan eski mesajları silip duruyorum. Ücreti neyse bir şekilde ödeyelim de şu mesaj kutusunu yükseltebilelim. Ödemeyi yaptıktan sonra muhattap olacağımız birisi olsun.

5. Şikayet konusu: Eski çözümlenmiş veya silinmiş şikayetlerin bir kategoride yer alması gerekiyor. Google indexlemeye kapalı olabilir, sadece kayıtlı kullanıcıların aramalarda görebilmesi için önemlidir. Bir defa ************** yapan, işi eksik teslim eden genelde bunu alışkanlık haline getirip tekrar yapmaktadır. Silindiği için de haberimiz olmuyor.