Modern tema geçtiğimiz günlerde varsayılan tema olarak seçilmişti.
Zorunlu olarak kullandım, çok ağır çalışıyor ve renkleri çok kötü bir tema bence.
Hem performans, hem görüntü netliği açısından hala eski temayı kullanıyorum.
İsteyen moderni kullansın ama lütfen modern temayı varsayılan tema yapmayın.
Bu isteğiniz gerçekten çok gereksiz. Modern temayı varsayılan tema olarak ayarlasak dahi 2 saniyelik bir işlem ile footer ( sitenin en altından ) default temayı 1 defa eski temaya çevirmeniz yeterli. Bu mu dert? farklı mantıklı konuları yazın herkese faydalı olabileceğine inandığınız fikirleri alalım.
@Coskun; Şu anda en iyi olacak şey ne biliyor musun? Kullanıcı bir konu açıyor bir soru soruyor ve soruya atıyorum 10 tane hemen hemen aynı mantıkla cevap geliyor. Konu sahibi 1. cevaplayandan doğru cevabı alıp en iyi cevap olarak işaretleyip en iyi cevabı verdikten sonra konusunu
"kendisi kitleme özelliği" eklenerek kalabalığa boşa spam a gerek kalmaz. Bence bunu deneyin fikir babası da mavikorku diyin : D
@FastPHP;
Doğru cevabı aldım diye işaretleyebilir bu kısım güzel fakat konuları kilitleme özelliği genel birşey bu sıkıntı. ilk yazdığınız mantıklı değerlendirebiliriz.
Merhaba, aşağıda madde madde belirttim. Kirlilik olmaması adına açıklamalar spoiler içerisindedir.
1- Mobil Uygulama
Kesinlikle ve kesinlikle Mobil uygulama gelmesi lazım artık. Webmaster forumuna yakışan bir hareket olur bu. (hem IOS hem Android)
2- Teknoloji Sitesi/Blogu
r10'a ait teknoloji bloğu olmalı. Tabii forumla alakasız, farklı bir domainde. webtekno, shiftdelete tarzında. Burada çok değerli arkadaşlar var. tema yapan kişiye atıyorum 4yıllık platinium üyelik. Makale yazan arkadaşlara 50 makaleye 1 senelik silver üyelik vs tarzında. Tabii bu makaleleri denetleyecek bir seo uzmanı olacak o da makaledeki gerekli düzenlemeleri yapacak ondan sonra yayına vericek bu arkadaşa aynı şekilde premium üyelik vs.
Bu sistem baştan güzelce kurgulanırsa çok kısa zamanda top siteler arasındaki yerimizi alırız bence. Daha sonra sponsorluk ve adsense ücretleriyle hem forumun hem de teknoloji sitesinin sunucu parası vs çok rahat çıkar diye düşünüyorum. Buradaki premiumluk üyeliklere indirim olarak da yansıyabilir.
3- Dislike Butonu
Her postun yanında dislike tarzında bir buton olmalı. Tartışmaya girmek istemediğimiz sığ olan postları gördüğümüzde o butona basılmalı. Bir kullanıcı toplam 50 dislike aldığı zaman otomatik olarak 1 günlük banlanmalı. 100 dislike olunca 3 gün otomatik banlanmalı. 200 dislike olunca moderatöre bilgi gitmeli ve moderatör manuel olarak uyarısını yapmalı ve banlamalı.
4- Şikayet Konuları
Kişi hakkında şikayet konusu açıldığında ne olursa olsun kaldırılmamalı. Genelde para iadesi yapıldığı zaman konular siliniyor. Kesinlikle ve kesinlikle silinmemesi gerekiyor bence. Hatta direkt profiline tıkladığında hakkında açılan şikayet konuları listelenmeli.
5- Profil Group Tag
Grup profilleri olmalı. Herhangi bir premium üyelik alındığında. nickin altına seçilebilecek bir tag olmalı. (Seo uzmanı, wordpress uzmanı, sosyal medya uzmanı, php uzmanı vs vs.)
1. Haklısın.
2. Evet bunu yapıyoruz.
@Rare; hızlandırmalısın çizimleri
3. Dislike butonunu çok düşündük. Bunu kötü niyetli kullanmak isteyenler çok olacaktır ekstra iş yükü ve daha fazla ban sebebiyeti getirebilir. farklı bir şekilde değerlendirilebilir.
4. Şikayet konularında bizim insanlarımız bazen şirazeyi kaçırabiliyor. Örneğin Dolan-dırıcı diyor adama bunu demek suç konu adli makamlara geçmedikçe ve hakim bu kişi dolandırıcıdır diye hüküm açıklamadıkça bir kişiye böyle şeyleri söylemekte suç.
5. Bunu bende düşündüm muhtemelen yaparız.