Adwords'de uygulamam için reklam çıkıyorum fakat ne yaptıysam bi türlü yayınlatamadım. Her seferinde şüpheli ödeme nedeniyle hesabınız askıya alındı diyor.
Farklı isiim soyisim, telefon, adres, kart, bilgisayar, ip adresi, değiştirerek her şeyi denedim fakat bu sorundan kurtulamadım yardımcı olabilecek varmı?
Selamlar,
Sorun şu anda sizin bilgisayar değiştirmeniz değil, sorun şu anda adwords tarafından türkiyeye yaptırım uygulanması.
Türkiye hükümeti adwords'e 92 Milyon TL'lik bir ceza kesti, adwords de haklı olarak diyor ki ben bunu ödemem ödemediğim gibi de bunu yaptırım olarak sana uygularım diyor.
7 Hesabımız şüpheli ödemeler sebebi ile askıya aldındı. Şu anda 6 tanesiyle net bir şekilde reklam yayınlıyoruz.
7 Hesaptan 7'side şu şekilde açıldı, daha sonra birisi sistem atlatma politikası nedeni ile ban yedi [- Müşteri hatası]
Form ulaşana kadar bekliyoruz, form ulaştıktan sonra formu doldurup google'ye gönderiyoruz. Ama burada yazdıklarımız çok önemli.
Ben aynen şu şekilde yazmıştım bunun içerisinde; 2016 - 2014 - 2013 - 2017 - 2017 - 2018 Hesaplar mevcut.
Ödeme yaptığımız hesaplar; şirketimize ait hesaplardır. Bu konuda size istemiş olduğunuz tüm belgeleri sunabiliriz, Fatura adreslerimiz aynıdır. kredi kartı dökümler, banka dekontları, ödeme dökümleri şeklinde belirttikten sonra google size şu şekilde bir mail atıyor spoilere ekledim.
Merhaba İbrahim Bey,Kısa bir süre önce, şu Google Ads Müşteri Kimlikleri için ödeme yaptınız: XXX-XXX-XXXX . Ödemenizi hesaplara doğru şekilde yansıtabilmemiz için bazı bilgileri doğrulamanız gerekiyor. Lütfen bu mesajı yanıtlayarak son 2 ay içinde yapmış olduğunuz ödemelere ilişkin belgeleri bize gönderin. Ayrıca, Google Ads hesabınıza yapmayı denediğiniz ödemelere ilişkin herhangi bir iptal veya ret işlemi olduysa bunu belirtin.
Ödeme belgesi, banka ekstrenizin taranmış bir kopyası veya İnternet bankacılığı hesabınızın ekran görüntüsü olabilir. Önemli: Google'a yapılan ödemelerle doğrudan ilgilisi olmayan bilgilerin üstünü kapatın.
Görüntünün aşağıdaki bilgileri içerdiğinden emin olun:
1. Banka hesabının bakiyesi
2. Google'a yapılan ödemeleri gösteren satır öğeleri
3. Banka hesabında görünen şekliyle banka hesap sahibinin adı
Ödeme belgeniz elimize geçip doğrulandıktan sonra, gelecekteki ödemelerin Google Ads hesabınızla başarılı bir şekilde eşleştirilmesini sağlayacağız.
İş birliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google Ads Ekibi
Bu mail geldikten sonra, kredi kartı fotoğrafları, banka dökümleri ve gerekli tüm belgeleri taraflarına ilettikten tam 2 saat sonra kullanmış olduğumuz bankalardan aradılar ve ödemeleri teyit etmemizi istediler ödemeler teyit edildikten en geç 24 saat sonra hesabımız aktifleşti. İlginçtir ki ondan sonra ne reklam açarsak açalım 3-4 dakika içerisinde onaylanıp yayına alınıyor.
Yakın zamanda forumdan bir ağabeyizde bizden hizmet almaya başladı ona da sorabilirsiniz.
Bunun bilgisayarla şununla bununla alakası yok; google fingerprint yönteminde kendisini aşmış bir firma bizde bunu Türkiye'de premium partner olan bir reklam ajansı sayesinde düzeltebileceğimizi öğrendik. Tarayıcınızda kurulu olan eklentilere kadar bildiği söyleniyor doğru yanlış bilmiyorum. Ben RDP'den de denedim; 4 ayrı pc'm var hepsindende denedim internet cafeden de denedim bu yöntem haricinde çalışan bir yöntemle karşılaşmadım.
Yine yardımcı olabileceğim bir durum olursa DM'den ulaşabilirsin, sevgiler.