BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İster 3-5 isterse 25 siteye bakıp güncelleme geldi demek sizce nedir?

Yine yazayım. KAYNAK?

Bu arada özellikle belirteyim. Bugüne kadar adsense ve adwords kullanmayan birisi olarak net bir ifade ve cümle yazayım.

Örnek verelim.

"toptan tişört" kelimesine reklam veriyorsunuz. Bunu ister 3 TL isterseniz 5 TL verirsiniz. Çok paranız var yada yok siz bu kelimeden iş alıp kazanmak istiyorsunuz. 50 TL reklamda verirsiniz.

Google size bu fiyatlarla reklam veremezsiniz demiyor.

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali reklam sıralamasında ve gösterimlerde buna göre sıralama alırsınız.

50 TL reklamı kalkıpta 2.3 sayfada olan site yiyemez.

02.04.19 tarihinde sessiz sedasız gelen bir adsense gelir düzenlemesi ile Google Güncelleme yaptı diyebilmeniz için Google kaynak göstermelisiniz.

Yoksa insanları yanlış yönlendirirsiniz. Benim kızdığım konu budur.
Mart güncellemesinin olacağını 1 hafta öncesinden duyurdum. Güncelleme geleceğenine dair yazdığım yazımı görmeyen bir çok insan, güncelleme geldiğinde bir anda bocaladı. Yada çok fazla insan temkinli davranarak sitelerini nihayete ulaştırdı.
Eften püften 3-5 siteyi kaynak belirtenlerin aksine 2 düzine site ile analiz yapan insanlara saygınız olsun. Burada insanlara fayda sağlamaya çalışıyoruz.
Burada https://www.seroundtable.com/google-...ons-27343.html şu sayfaya biraz göz gezdirin derim. Benzeri çok fazla siteyle karşılacaksınız.
Yada en basitinden https://www.semrush.com/sensor şu ve şuna benzer siteler neden var biraz düşünün. Dikkat edin bu 2. gönderdiğim sitede günlük dalgalanma ve sinyaller sürekli yazılır. Googledan kaynak göstermezler.
Öyleki;
Yine ben burada bu kategoride bu şekilde analizler paylaşacağım. sizde benim analizlerim altına bu şekilde yazmaya devam edebilirsiniz. Sorun değil.

Bu arada evet, 02.04.19 tarihinde sessiz sedasız gelen bir adsense gelir düzenlemesi ile Google Güncelleme yaptı şu cümle çok kesin bir yargı belirtyor Böyle bir cümlem yok bi benzeri var. Neyse onuda düzelttim içiniz rahat olsun