Klavyenin silinmesi iade için geçerli sebep olamaz. Kullanıcı hatasıdır. Mantıken düşünmek aslında bir çok soruya cevap verir. Klavye dış yüzey ve üzerinde ki harfler kaplama veya boyama, bu silinmiş diye firmayı suçlayabilir miyim? Telefonumuz çizildi diye de iade edebiliriz o zaman. Ancak tkılma ve donma şikayetiniz üzerinden gidebilirsiniz yanılmıyorsam zaten belirli bir süre garanti veriyordu monster bu konuda, açamadığı oyun vs olursa diye
Oyunu zaten her pc açar amaç verimli oynayabilmektir, telefon çizilmesi ile durum aynı degil hocam.Cihaz kesinlikle taşınmadı ve çogunlukla kablosuz klavye kullanıyorum şuanda da oldugu gibi ama 80 günlük kullanımda klavye soyuluyorsa 2 sene içnde bu cihaz tamamen silinir büyük ihtimal kaldı ki mouspad kısmında boşluk var yani tuş olmayan kısım dokununca aralık yapıp çıt sesi veriyor normal mi bilmiyorum bunu ancak cihazda performans problemi mevcut hangi windows sürümünü kurduysak olmadı 1809 son sürüm kuruyoruz kasıyor 1803 kuruyoruz kasıyor yani en fps gerektirmeyen oyun olan wolfteamda dahi kasıyor.Monsteri tavsiye üzerine almıştım kendimi kurtarabilirsem monster kelimesi geçen yerde gerekli cevabı yapıştıracagım.