Get sistemi denmiş fakat işin yasal boyutu olduğu için r10 bu işle ugraşmak istemiyor. Yani ugraştığına'da pek deymiyor.
Zaten çoğu kişi itradere bakarak ticaret yapıyor. %99 sıkıntı yaşanmıyor. Bunun dışında itraderi düşük vs olup'da ticaret yapan çok fazla kişi yok. Burada kimse link alıp satarken Get gibi bir sistemi kullanmaz. Arada kalan tek tük ticaretler'de get sistemi işe yarayabilir fakat bizim milletimiz komisyon vermemek için 300 TL'den kaçarken 5000 TL'sinden olur

GET sistemi için 7/24 bakacak kişiler gerekiyor ki en az 2-3 kişi dönüşümlü bakmalı. + r10 bu iş yasal prosedürlere oturtmalı. Yapabilir fakat extra stress , ugraş , üstüne ciddi seviye'de bir getirisi'de olmayacağı için bu işle ugraşmazlar.

Dolandırıcılıkları azalmak için hesap güvenliği üzerine yogunlaşmaları daha iyi olur.
Sms onayı , Kimlik onayı + gerekirse kişi kendi fotoğrafını'da gönderir. Hatta şöyle bir şart'da eklenebilir. Kişinin anne,baba yada kardeşinin herhangi birisinin kimlik ve telefon bilgileri. ( Bunu söylememin sebebi Dolandırıcıların en büyük zaafı aileleri ve arkadaş çevresidir. *********** olan biri dahi rezil olmamak için bile ************** yapmaz ) R10.net'in elinde böyle bir koz bulunduğu sürece gözünü karartan dolandırıcılar haricin'de pek fazla ************** vakası olmaz.