Facebook için baya soru geliyor. Onlar için buraya detayları bırakayım. PhiPlayer en başından beri id

ass, cookie ve token sistemlerini destekliyordu. Token için geliştirmelerim devam ediyor çift kalite limitsiz oynatım sağlayabiliyorum ama token almak çok sıkıntılı. Son yaptığım 144-1080P eklentisi Cookie ve ID Pass ile çalışıyor zaten. Diğer arkadaş satışa başladıktan sonra onunki şöyle çalışıyor seninki nasıl çalışıyor vs diye sorular gelmeye başladı. Sistem en başından beri cookie veya id pass ile çalışıyordu zaten. Sistem yaklaşık iki haftadır var bende. Giderek kusursuzlaştırmaya çalışıyorum. MPEG-Dash olarak tüm kaliteler oynatılabilir. IDM ile videolarınız çalınmaz ses ayrı video ayrı verir. Player gittikçe gelişiyor dilerseniz izleyicilere kaynak seçimi imkanı sağlayabilirsiniz. Error verdiğinde diğer alternatife otomatik geçer. Facebook sisteminin satışına başka arkadaşlar da başlamış. Satışa ilk çıkaran olarak facebook için sistemi geliştirmeye ve farklı yöntemler aramaya devam edeceğim. Herkes ekmeğinin peşinde lütfen kıyaslama yapmadan tercih ettiğiniz kişiden satın alın.