Ee? Konuda ilk uygulamadan sonra ortaklığın biteceğini yazmış mısınız yazmamış mısınız ? yani benim bu alıntıdan ne anlamam gerekiyor ? haklı iseniz söyleyin zira muhteşem anlatım yeteneklerinizden hiçbir anlamadım. haklıysanız söyleyin de mesajlarımı silip altına özür mesajı yazayım konunuzu baltaladığım için.
Konuyu baltalamak'dan ziyade ya uykunuz var yada dur bakalım işi ne kadar yokuşa sürebilirim diyorsunuz.
Çok efsane kelimelerin kifayetsiz kalacagi olağan üstü derece'de eleştirileriniz kusura bakmayin ama SAÇMALIK.
Anlamamakta bu kadar direttiginize inanamiyorum her halde şaka falan yapiyorsunuz.
KONUDA AÇIKCA BU ORTAKLIGIN SADECE O UYGULAMA ICIN OLDUGU - AYNI HESAP'DA 1'DEN FAZLA YAYINLANAN UYGULAMARADAN PAY VERILMEYECEGINI ALTTAKI MESAJ'DAN ANLAMADI ISENIZ BU SIZIN PROBLEMINIZ
AAA ASLINDA SIZIN PROBLEMINIZ DEGIL CUNKU ORTAK OLMAK ISTEYEN ARKADAŞIN PROBLEMI EGER YUKARIDA BAHSETTIGINIZ OLAGAN USTU ETKILEYICI OZURUNUZ GELMEYCEKS SIZE HAYIRLI AKSAMLAR.
UYUMANIZI SIDDETLE ONERIRIM.
""Açtığım hesapda'ki tüm gelilerin değil yalnızca bu uygulamanın gelirlerinin %50 ortağıdır."
Ortak olacak kisi yada kisiler bir hayale para vermek istemez. Isi bilen adamda projeyi yazıp sizinle ortak olmak istemez. Yazdıklarım zorunuza gitmesin maalesef isin gercekleri bu birazcık.
Yahu hocam yok niye zoruma gitsin bu sizin görüşünuz. Ama gelip gelecekten haber alış gibi uygulama 1 mn indirildimi adami kovacaksiniz derseniz elbette zoruma gider.
Ek olarak arkadaşlar bu tartışma yahut fikir sorduğum bir konu degildir elbette MANTIKLI görüşlere sonsuz saygim var fakat biraksak da dusunen var ise yoruma gelse yok ise ben yarin konumu kilitlesem daha iyi olmaz mi ?