1- 100 TL'ye uygulama satan hoca olamaz.
2- Herşeyi benim üstüme yap ortak olalım denmez. Ortaklaşa bir hesaba atılır.
3- Kimse kimseye iş öğretmez maalesef
4- İşi bilen biri projeni alıp seni devre dışı bırakabilir dikkat etmelisin.
Kolay gelsin.
1-) Her gün onume cikiyor pc gectigimde link atarim.
2-)Taraflardan biri Sadece apk yi hesaba yukleyip her ay %50 ucretini aliyor digeri ise her gun adam ayarlayip uygulamaya sokuyor ise neden kime gore neye gore olmasin.
3-)Katiliyorum bu yuzden %50 ortak aradigimi soyledim mesef.
4-)proje'yi ortak verecegi icin benlik sorun yok dusunen arkadas'da tradelerimi inceleyerek belirli bir miktar guven elde edebilir.
Teşekkürler.
Uygulama sizin hesabınızda yayınlanacak, sizin admob kodlarınız olacak, sizin bilgisayarınıza bağlanılıp sıfırdan uygulama yüklenip size gösterilecek ve uygulamanın kaynak kodları da size verilecek siz bunları inceleyip çözmeye çalışacaksınız. iyi de hocam biz niye size bu kadar güvenelim ? Admob, uygulama, kaynak kodlar vs. her şey sizde olacaksa bizim elimizde ne kalıyor ? Uygulama tutup alıp başını gittiğinde sözünüze sadık kalacağınızı nerden bilelim ? Kusura bakmayın fakat konudaki isteklerinize bakacak olursak siz bir ortak aramıyorsunuz. Bu işe tek başınıza girmek istiyorsunuz, sadece ilk seferinde yanınızda bilen birinin olmasını ve sorularınızı cevaplandırmasını istiyorsunuz. Ortaklık gibi bir düşünceniz varsa admob veya play store hesabını ortağınıza teslim edersiniz karşılıklı güven olur.
Evet'de konuda zaten açıkça bunu belirttim ki ? Ilk uygulama mi ortak'li yapmak istiyorum. Burada tecrube elde edeceğim. Ozellikle daha sonra cikarilan uygulamalar'da bir ortakligimiz olmadiginida konuda söyledim
" Bu işe tek başınıza girmek istiyorsunuz, sadece ilk seferinde yanınızda bilen birinin olmasını ve sorularınızı cevaplandırmasını istiyorsunuz. " Buna ek bu işten bu ortağıma sabah akşam emeklerimin karşılığında kar'in %50 sini veriyorum.