atakul07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Foruma da üye olan bir hosting firmasında kayıtlı sunucum var. Siteyi 10 gün önce satın aldığım için transfer yapıldı. Bu transferden dolayı sanırım fatura çıkmamış. Dün (02.04) şans eseri fatura niye gelmedi diye baktım ve son günmüş. Canlı desteğe bağlandım izah ettim fatura çıkarttılar ödedim. İçerik girerken makaleyi yazdım ve yayınla dedim fakat sitemin kapandığını gördüm. Yaklaşık 1 saattir sitem kapalı. Ticket attım dönen yok. Forumdan yazdım dönen yok. Aradım mesai saati olmadığı için telesekretere atıyor. Muhtemelen tek kişinin yönettiği saçma bir firma ve sabaha kadar kapalı kalıcak. Hitli ve gösterim başı para kazandığım sitem kapalı kaldığı süreçte zarar görür mü ? Ayrıca firmanın maddi zararımı karşılama durumu nedir? Ödeme yapıldı sonuçta sitemi kapatma hakları yok.
sabaha kadar bir sorun olacağını zannetmiyorum. geçenlerde sunucumun harddiski yandı 2 gün kapalı kaldı açtığımda kaldığım yerden devam bir anda google indexlerinizi silmez en azından bu konuda insaflı saygılar