Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Html ve Boostrap konusunda oldukça hakimim lakin artık bir ileri seviye Php ye geçmek istiyorum,

Html to Php yapmak istiyorum, hangi dersi önerir veya udemyden hangi güncel türkçe php dersini tavsiye edersiniz ?

yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
aksoyhlc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Udemy'den Emrah Yüksel'in PHP derslerini tavsiye ederim. Onu izlemen oldukça faydakı olacaktır (bende baya oluyor)
Teşekkür ederim hocam

yavuzselim57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PHP de ileri seviye olman için temelinden başlaman lazım sana en kral eğitimleri atıyorum bunların üzerinden 5-10 kere sağlam bir şekilde geçip
projeler yaparakta ilerlettiğin zaman sağlam bir temelin olacağına inanıyorum. Bu kısım tamamen seninle ilgili ne kadar emek o kadar bilgi

Sonrada PDO ya geçiş yaparsın
Daha sonrasında OOP yapısı
Sonrada frameworklara kadar yolun var

Sağlıcakla kal

NOT : VERDİĞİM LİNKLERİN HEPSİ OYNATMA LİSTESİDİR TIKLAYIP YOUTUBE ÜZERİNDEN AÇTIĞINDA LİSTENİN TAMAMINI GÖREBİLİRSİN.

Onu izleyenlerin ne kadar güvenlik açığı bırakarak projeler yapıp rezil olduklarını biliyoruz Adam yanlışa bile doğru diyor tamam eyvallah anlatmaya çalışıyor ama
çok güvenlik açığı var yaptıgın en ufak bir projeyi onun derslerini izleyerek yaptıgın bir projeyi göster açıklara boğayım

Lütfen krallar varken başka kişileri önermeyelim
Sen nasıl bir kralsın ? Çok teşekkür ederim hocam ilk partı bitirdim sayılır çok akıcı konuşuyor değişkenler ve echoyu şimdiden kavradım