Selam hocam,
Forumda birçok eğitim konusu mevcut.
Herhangi bir eğitimi alarak işe başlayabilirsin.
Bildiğim kadarıyla pinterest siteler sürekli başında durmayı gerektirmeyecek şekilde düzenlenebiliyor.
Kimse birşey kaçırmış değil.
Pinterest tarafından ilerlemek için önünüzde onlarca seçenek var.
En hızlı yöntem spam yapmaktır. Uzun vadede kazanç içinde en popüler yöntem satış ortaklığı ve yine spam yapmadan blog içeriği oluşturarak sitenize trafik çekmektir.
Yine e-ticaretle uğraşıyorsanız ciddi oranda satışlarınızı Pinterest trafiğiyle artırabilirsiniz.
Zaman konusunda sıkıntınız yoksa başlayın derim. Özgün içerikli galeri tarzında blog gönderileri oluşturarak işe koyulabilirsiniz.
Zorluk yok hocam günde 2 saat ilgilenirsin zaten botlar var oto yapıyor herseyi.
Sırası ile
- 1- Domain seç wordpress kur tema kur.
- 2- Eklentileri satın al -wp otomatik -pinterest automatic.
- 3- Kategori belirle aynı zamanda dil seç . ingilizce-almanca COGUNLUKTUR.
-------------
Bitti bu şekilde başlayın 2 ay kazanmayın tecrübe kazanın bol bol yazıları okuyun forumda cok yazı var paylaşım var ufak ufak başlayın.
3 Ay sonra Doktor olursunuz hastanız çok olur.
eğitim seti yerine danışmanlık almanı tavsiye ederim. en hızlı yol arkadaşların dediği gibi spam.
pintrest mantığı pin to pin
iki tane eklentisi var birisi pinleri sitene çeker diğeri çektiğin pinleri senin pintrest hesabına yükler.
saatte 1 tane pin atarsan sorun olmaz şuanda ben öyle yapıyorum 600k görüntülenme var 4 ay da olsu bu sayı
eklentilerde
pintrest automatic
wp automatic
ikisi de ücretlidir ücretsiz olanlar bir işe yaramıyor
Hocam bak gunluk o kadar bos zamanin varsa
@emrecansahintr; Su
Konuda egitim seti satiyor. Fiyati da cok uygun
Herkes ovmus ben de alacaktim ama oto sistem degil diye almadim. Belki isine yarar
Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız önerileriniz için ben bu işe yeni başlayacağım için biraz heyecan var sanırım ilginçdir ki her detaya bakıyorum bütün herşeyi okuyorum.
Aslında @ectinhaiN hocamın dediği gibi danışmanlık almam gerekiyor.
En büyük eksiklerim "Site ve Adsens hesabı" onay vs gerekiyormuş sanırım bunlar bana zor gözüküyor.