itrader kaldırma olayı olmaz farklı önerilerinizi bekliyorum. itrader konusu zaten başlı başına ciddi problem herkesin %100 ticaret puanı varsa bukadar şikayet konusu neden ? bu konuyla ilgili ciddi talimat verdim karşıdaki kişi onaylamıyorsa kaldırılmayacak diye.
Öneri olarak forum alt yapısında şu şekilde bir geliştirme yapılabilir
1 - trader alan kişi kaldırma talebi oluşturur
2 - trade veren kişinin paneline istek düşer onaylarsa otomatik olarak kaldırma işlemi gerçekleşir
bu şekilde moderatörlerde bu taleplerle uğraşmaz ve yükleri bir nebzede olsa azalır
--------------------------
Şikayet kategorisine başkalarının dahil olması yasak ancak bazıları banlanacağını bile bile konuya dahil oluyor ve moderatörlerin işleri şikayet konusunun çöplük hale gelmesinden dolayı zorlaşıyor bu konudada bir önerim var
- Şikayet kategorisine özgü şikayetçi konu oluşturulurken muhattap üyenin ekleneceği bir alana konuyla alakalı üyenin adını yazar
- cevap yazma alanınında yazılan isimler filtrelenerek sadece şikayeti açan ve konuya muhattap üyelere gözükür
bu şekilde gene moderatörlerin işi ciddi anlamda kolaylaşır durduk yere kendini banlatmak isteyen üyelerde banlanmamış olur

, bu konuda yardımcı olabilirm daha önceden forum sitem vardı böyle bir geliştirme yaptım