He1senberg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse yazmamışki HTML 5 oyun uygulama içine nasıl atılıyor? HTML 5 oyunu bir web sitesine yükleyip uygulamaya eklersek webviev olur. Yani tarayıcıda açmış olursunuz. Ama oyunu bir web tarayıcısına yüklediğiniz için ofline çalışmaz. Başka bir yolu ise oyun dosyalarını zip dosyasını uygulamanın içine yüklemek bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu konuda daha detaylı bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
offline çalışan oyunda reklam gözükmez ona da gerek yok zaten. Yükleyin webview olarak baktınız oyun tutuyor, bulursunuz çözümünü. Herşeyi detaylı düşünmeye gerek yok. Hala anlatmak istediğimi anlamayanlar var sizin için söylemiyorum bunu.

kelimelerinizi bulun, ona göre uygun oyunlar bulun, detaylara takılmayın, storea atın gitsin. tutmaya başlarsa çözüm yolları bulursunuz. Benim dediğim yolda ilerlerseniz boşa giden emeğiniz en az seviyeye iner.

Önce ölçüp tartıp biçeceksiniz, uygulama tutmaya başlarsa emek harcamaya başlayabilirsiniz. Aksi halde emek harcayıp tutmayınca üzülürsünüz.

Bu anlattıklarımla ders çıkarıp öğrenerek neyin tutup neyin tutmadığını kavrayacaksınız zaten ve ona göre hareket edeceksiniz. Çözümleri var html5 oyunu normal apkya çevirmek için ama uğraşmaya değmez. webview yapın atın.