Farz edelim markette alışveriş yaptım ve ödeyeceğim tutar 10,52 TL.
Postan çekerken market 10,52 TL çekecek banka bunu algılayıp 11,00 TL'ye tamamlayacak ve 0,48 TL'yi seçtiğim kuruma aktaracak doğru mu anladım?
Bu ayarları nereden yapacağız peki?
Bankanın internet şubesinden mi?
Evet, doğru anlamışsınız hocam. Bu ayarları Yuvarla uygulaması üzerinden yapacaksınız.
Yani bu şekilde uygulamadan her türlü ayarı yapıp takibi gerçekleştiriyorsunuz. Banka üzerinden sadece kart tanımladığınızda bankanız artık küsüratların sizin adınıza bağışlanacağına dair SMS bildirimi geliyor. Bankalar sistemlerini entegre etmeleri gerekiyor 5 banka entegrasyonu tamamladı şu an için.
Ülkemizde çok az kişi tarafından biliniyor uygulama bu durum beni şaşırtıyor açıkçası. Dünyadan bu uygulamaya olan ilgi çok daha fazla. Apple 2017 yılında bu uygulamayı fark ederek Apple Store üzerinde uygulamaların hikayelerini ve tanıtımlarını yaptığı özel listelerde 5 İyilik uygulaması başlığında yer vermişti bu uygulamaya fakat Apple'ın bile verdiği önemi bizim halkımız gösteremedi sanırım

Uygulamayı kullanan kimi tanıdıysam tüm sosyal medya hesaplarında sağda solda çevresine söylediğini fakat kimsenin takmadığını söylüyor ve aynı durumdan bende şikayetçiyim. Halkımın çok duyarsız bu konuda.+
Güncelleme: Aynı durum forumda da geçerli sanırım 100'e yakın görüntülenme olmuş 3-5 anket katılımı yorum geldi sadece. Tahminimce uygulamayı kullanıp 5 TL bağış barajını geçen herkese 30 TL değerinde bir şey hediye etsem şu an 300+ TL bağış rakamına ulaşırdık