Ust mesajlarimda bir iki gune gecer dedim ama gectigimiz 2.5 hafta hayatimin en kotu gunlerini yasadigimi soyleyebilirim. Ilk 2 gun yasadigim agrilar bildiginiz hikayeymis yani.

Enfeksiyon kesilmek yerine inanilmaz derecede cogaldi. ameliyat sirasinda kazanan yerler iyilesme arefesinde iken tekrar acildi ve kayma oldu. agri kesicisiz sekilde bu kayan kisimlari burda doktorlar cimbizla yukari cekti. 3 gun gozumu acamadim. enfeksiyon yuzunden yapisan kirpiklerimi acip agri kesici dokmek ve sonrasinda aciyi anlatamam asla. daha detayli yazmak isterim ama icim de el vermiyor acikcasi.

Ayrica goz kapaklarinin altinda ve ustunde kuruyan enfeksiyon ve ilac kalintilari kucuk parcalar halinde dokuluyor ve gozume inanilmaz agri veriyordu. yine sagolsun doktor cimbizla hepsini teker teker temizledi. bildiginiz tirnak gibiydi yani.

suan gozlerim hala tam olarak netlesmedi. sol gozumdeki sislik devam ediyor. antibiyotike ve 2 damlaya devam. bir de jel var nemli tutmasi icin gozleri.

inanilmaz pisman oldum bu agrili gecen 2.5 hafta suresince.

doktor acikcasi itiraf etti ki bu enfeksiyon hastanede kapilmistir yuksek ihtimal diye.

dikkatli olun gozunuzu seveyim bakalim tam olarak iyilesmem ne kadar surecek. martin 6sinda oldum ama seruven devam ediyor.