Merhaba arkadaşlar malum hayırlısıyla gelecek ay düğünüm var.
Akşamda hepsiburadada alacağım cam ankestranın indirimde olduğunu görünce babamın kredi kartıyla sipariş geçtim.
Neyse bugün babamı 0 539 443 69 99 numaralı telefondan bir bayan aramış ziraat bankasından aradığını söylemiş ve kart numaralarını söylemiş babama ve babam inanmış.
Yani dün benim ziraat bankası kredi kartıyla yaptığım karttan bahsediyor telefondaki kadın.
Daha sonra babama demişki kart aidatı vs ödemeyeceksiniz size 300 TL bir geri ödeme vereceğiz hangi kartınıza yatıralım demiş ve gelen mesaj şifresini bana ilet diyerek 2 defa aynı işlemi yapmış.
Bir işlem 3250 TL diğeri 1950 TL iki adet hepsiburada üzerinden babama mesaj gelmiş işte 3d güvenlik şifresi babamda söylemiş.
Şükür ki babamın kartında o kadar limit yoktu ve avuçlarını yaladılar.
Durumu hepsiburada firmasına aktardığımda benim bilgisayarımda birşey olabileceğini söyledi bende birçok eticaret platformundan düzenli alışveriş yaptığımı hatta dün kendi kartımdan farklı siteden 4000 TL değerinde tv aldığımı kendimin yazılımcı olduğunu ve sistemlerinde birşey olduğunu dile getirerek şikayet kaydı oluşturdum.
Size önerim tüm eticaret alışverişlerinizi sanal kart üzerinden yapmanız .
Böyle birşey başına gelen varsa yazarsa yine sevinirim.