oyunun tutsun ondan sonra onu düşünürsün. upwork te ilan acarsin bu oyunu unitye cevirecegim diye 150-200 dolara hallederler.
r10 da cogu arkadas geçim sıkıntısı yaşıyor. o yüzden bu şekilde nasıl para kazanilabilecegini soyledim. geçim sıkıntısı olmayan öğrenci olan adam bu tarz işlerle ugrasmak yerine dediğin gibi oyun geliştirmeyi öğrensin. zaten benim burada anlattiklarimin 1. amaci butce yaratmak, omur boyu geçim sağlamalarını amaclamadim. 200-300k para kazansalar onlari rahatlatır kaldi ki verdigim taktiklerle 1 yilda mantikli hareket ederlerse kazanirlar.
ben daha cok taktik veririm, aklima geldikce test ettikce de anlatirim. boş taktikler de vermek istemiyorum o yüzden hep test ettiklerimi yazdim.
yardim isteyen buradan da yazabilir, mailime de atabilir, ozel mesaj da gönderebilir. vaktim oldukca mantıklı sorulara cevap veriyorum.
son olarak not ekleyeyim. herkes bu taktiklerle başarılı olacak bir durum da yok ama en azindan birşeyler ogrenir mantığını anlar.
ekstra ipucu ise; oyunlariniza bildirim ekleyin. yeni oyun attığınızda kolay kullanıcı bulur trendlere girersiniz.
herkese bol şanslar, başarılı olan olursa da beni etiketlesin ondan da dinleyelim neler yaptığını.
Ben 1 hafta içinde 1-2 proje yayınlarım. Sizden de teyit alacağım, olumlu olursa yazarım burayada olmazsa sağlık olsun. Ama en az 2-3 ay sabretmek gerek. Ondan sonra yazarız.
Teşekkürler bilgilerinizi paylaştığınız için.