@iyi; Arkadaş çok iyi noktalara değinmiş. Hatta anlayabilen ve uygulayabilecek onlaralara fazlaca ders niteliğinde sözler söylemiş.

Ben ek olarak söylemek isterdim ki birazda bu oyunları yazmaya yönelik tavsiyeler verseydin. ( Dediklerine lafım yok ama şöyle bu konuda konuşulanlara, kendimize uzaktan bakınca yani resme biraz uzaktan bakarak olayları anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.)

Şahsım adına bu konuda şunu görüyorum ; " Bana balık tutmayı değil, balık verecek sistem öğretin. "

Ek olarak eklemek isterim ki yaptığınızın tamamen kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hatta hiç ilgilenmeyenlerin yanında bu konularla ilgilenmeniz bile bence gayet iyi. Bu gibi şeyleri yapmayın demiyorum yapın. Hatta real örnek vereyim. Oyunlar seçin storelerde yayınlayın ama lütfen biraz da kendiniz yazmayı öğrenin. Kendi oyunlarınızı yapabilirsiniz. Bakın Flappy Bird denilen oyunun bugün youtube de 1 saatte yapım videoları var ama bir işe yarar mı ? Pek yaramaz çünkü bu konuda gerçekleşmiş fikrin tekrarının tutması zor. Tüm bunları yapın ama eğitimlere yani kendi gelişiminize para harcayın. Kafanızı kuma gömüp 1 yıl mobil games üzerine çalışırsanız emin olun artık bir şeyleri kendiniz başarabiliyor olacaksınız.

Not ; Aslında bu alanla ilgileniyorum. Sözler beni de kapsıyor. Tüm bunları kendime de söylüyorum. Ben de kazanmak istiyorum.