Bu yazıyı kanser çubuğunu hemen/şuan bırakmak isteyenler için tecrübelerimle hazırladım.Aramızdan bir kişiye dahi faydası dokunup kanser çubuğunu bırakırsa ne mutlu bana.

"Ben kanser çubuğumla mutluyum yeaağ.." diyenleri duyar gibiyim.

Sizleri de düşündüm;sakın stres yapmayın.Elbette ölene kadar içmekte serbetsiniz.Hemen konumdan çıkabilir veya bunun üstüne bir kanser çubuğu daha keyifle yakabilirsiniz. Çıkış linki

ŞUAN BIRAKMAK İSTİYOR VE İNANÇLIYSAN BAŞLIYORUZ.

1)Allen Carrr Yöntemi

Başarı Oranı:YÜKSEK

Gerçekten bu meredi bırakmak istiyoranız , aşağıdaki 1 saat 6 dakikalık videodan sonra hayatınızdan tamamen çıkmış olacak,buna inanın.

https://www.youtube.com/watch?v=YGQmJoMLGnU

Dipnot:Videoyu izlediysen hemen şimdi kitabını da okumanı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum.
Okuman için PDF linkini de şuraya bırakıyorum.

Unutmadan! Videoyu izlerken veya kitabı okurken pöfür pöfür istediğin kadar içebilirsiniz,bizde stresle bırakmak yok.

2)Emre Üstünuçar'ı Takip Ediyorsun

Emre Üstünuçar,dünyanın kabul ettiği Allen Carr yöntemini Türkiye'ye getirerek %95 oranlarında hastalarından başarı sonuçları almış biridir.

Olay her nekadar ticari görünsede youtube da birçok videosu mevcut.Kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum.Ben Allen Carr videosu ve aşağıdaki videoyla bıraktım.

https://www.youtube.com/watch?v=LXyx2w2Zk9s

Emre Üstünuçar'ı takip edeceğin Instagram linki

3)Sağlık Bakanlığı Onaylı Champix veya Zyban

• Kullanımı? İlaç,başlangıç paketi ve devam paketi olmak üzere iki evrede kullanılıyor.Kendini hiç kasmana gerek yok,ilacı kullandığın sürece istediğin kadar sigara içebilirsin.Sadece kendinize KARAR GÜNÜ belirleyip o tarihte bu iletten kurtulacaksın.İçme isteğiniz sıfıra iniyor.
  • Nasıl alabilirim? Champix anti-depresan ilacı olarak kullanılmaktadır.En yakın devlet hastanesinde göğüs hastaslıklarına ulaşarak ilacı ücretsiz alabilirsin.(Eczane ücretli fiyatı:240TL civarıydı en son.)
  • Uyarı:Doktor kontrolünden geçmeden kendi başına KULLAN-MI-YOR-SUN!
3)Nikotin Bandı : Nicorette (Şuan kullandığım)
Başarı Oranı: YÜKSEK

• Kullanımı? Sabah uyandığınızda omuz,sırt veya kol iç bölgesine yapıştırılıp 16 saat etkisini göstermektedir.3 adımdan oluşan Nicorette bandı içtiğiniz paket sayısınıa göre 1,2 veya 3.adımdan başlamana olanak sağlıyor.Ben 2.adım ile başladım ve şuan bandın yarısını keserek kullanıyorum.
  • Nasıl alabilirim? Champix gibi hastane göğüs hastalıklarından yazdırabileceğin gibi eczanelerde 30-40TL ile tek paketi satılıyor.
  • Dipnot:Muadili ürün piyasada çok var.Eczanelerde satılan Nicotinell gibi ürünlere sakın paranı kaptırma.Nicorette bu işin en iyisi.

Faydaları Ne Oldu?
  • Son zamanlar ağır sigaralar içtiğim için bacaklarıma kadar ağrı vurmaya başladı ve 8 saat uykuyla leş gibi uyanıyordum.Çok şükür 5-6 saat uykuyla zımba gibi uyanıyorsun.
  • Kendine mükemmel bir özgüven geliyor.
  • Günü saatlere bölüp daha verimli kullandığım için işlerimdeki ciroya kadar artmaya başladı.
  • Yediğin yemeklerden tat alma ıvır zıvırr şeyleri yazmayacağım bunlar bilindik şeyler.
  • En önemlisi yaşayan ölüymüşüm.Yeniden doğdum ve çok mutluyum.Bırakanlar neyi kastettiğimi anlamıştır.

Şunları Unutma
  • Sigarayı irade ile bırakmayı sakın deneme!Tekrar başlarsın.Neden içtiğini/mantığını kavrarsan iş bitmiştir.
  • İçilen ortamlardan kaçma,tam tersine üstüne giderek özgüvenini topla.
  • Elektronik sigara,nargile ve puro ve benzeri tütün ürünleriyle bırakamazsın zorlama.
  • Özendiriciliğinden kurtul! 80-90lı yıllara kadar popüler bir akım olan sigara artık günümüzde karizma ve önemini kaybetmiştir.Gelişmiş ülkelerde 2.sınıf insan muamelesi görüyorsun,içmeyenler ön planda.
  • Yıllardır fitness eğitmenliği yaptığım için spor yapmam işimi kolaylaştırdı.Spora başlamak için mükemmel bir sebep.Buna vaktiniz yoksa günde 30-45dk. da olsa yürüyüş yapın,kendinize gelirsiniz.
  • Teklif edenlere sigarayı bıraktım yerine göğsünü kabartarak "kullanmıyorum" dediğin an tamamdır.

Herşeyden önce kafanızda bitirmeniz gerektiğini unutmayın.

Konuyu günlük tutar gibi güncelleyeceğim,kendim ve diğer arkadaşlar için motivasyon sağlayacaktır.

Bol sağlıklı günlere..