gokhanpolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar basit işte. Teşekkür ederim.

@Tasarimix; hocam sizi etiketledim ama görmediniz sanırım elinizdeki bilgileri tarafımla paylaşabilirmisiniz?
Ayrıca ; sanırım siz banka hesabına ödeme yaptınız. Benimkisi biraz daha farklıydı. Garanti cepbank yapmıştım ve karşılığında paypal alacaktım. Savcılığa gittiğimde paypalın ve cepbank'ın ne olduğunu da anlatmam gerekmişti.

Kişinin burada açtığı dolandırılma konusunun çıktısını alın. Konuyu açtığı / tarih / saat / ip adresini yazın. Aynı konuda sizden ödeme aldığını belirttiği kısım varsa onun çıktısını ve Kilic'a ait mesajın yazıldığı tarih, saat ve ip adresini yazın. Yanınızda bulunsun dilekçe verirken. Ödeme yaptığınıza dair banka dekontu olsun yanınızda. Belirtilen hizmeti alamadığınızı söyleyin.

Dilekçe doldururken maksimum 2-3 satırda anlatın. Sizden veriler istendiğinde veya sorulduğunda sunun. Ne kadar kısa o kadar iyi.

"İnternet sitesi satın almak için xxxx TL ödeme yaptığınızı ve dolandırıldığınızı yazın. Bilişimden çağrılana kadar yada mahkemeye çıkana kadar karşınızdaki kişinin memur olduğunu unutmayınız.