unitydeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100k mı hemde +100k yapmayın ya milleti kandırmayın 20 dolarlık projeyi alıp 200 300 liraya reskin yaptırıp 100k kazanan kim eğer öyleyse biz bırakalım bu sıfırdan oyun yazma işini reskin işine girelim
10 dolarlık oyunun grafiği. reskin bile yapmadım öylesine direk salladım. http://prntscr.com/n6bc7x

3 türlü para kazanma olayı var admobta onu öğrendim ben. 1.si kendin emek verip oyun yapıyorsun, şansın tutarda bir editör beğenirse zengin oluyorsun. 2.si emek verip oyun yapıyorsun, reklam için bütçe ayırıyorsun oyun tutarsa reklamı azaltıp para kazanıp düzenli bir gelir elde ediyorsun. 3.sü ise kafanı kullanıyorsun, kullanıcıların ne arayacağını tahmin edip istediğini sunuyorsun 0 reklam ile uzun yıllar para kazanıyorsun.

En mantıklı olanı 3. adımdır. 2. adım da mantıklıdır ama şansın yaver gitmez ise çok para kaybedersin. Ben ne yaptığımı da söyliyeyim; ben 3. adım ile bütçe oluşturup 2. adımı gerçekleştirmeye çalışıyorum. Bu sayede cepten yememiş oluyorum. Kafanızı çalıştırın biraz; geçen gün forumdan birisine kelime verdim @okutan oyunun nasıl indirilmeye başlandığını kendisi söyleyebilir. ilk 1-2 ay beklemek zorundasınız öyle hemen inmiyor hele ki reklamsız iş yapıyorsanız. Önemli olan kelime bulmak.

ben size örnek kelimeleri sayayım;
2 kişilik oyunlar -> inanılmaz hiti var ve doğru düzgün oyun yok. Rastgele 2 kişilik oyunlar bulup html5 oyunları tek 1 uygulamaya atın, alın size 2 kişilik oyunlar uygulaması. Oyunları da buradan bulabilirsiniz;
https://codecanyon.net/category/html...rm=multiplayer

kız oyunları -> kıyafet giydirme oyunu alın bi tane hiç reskin bile atmadan sallayın storea, uygulama adını da en güzel kız oyunları diyin. 1-2 ay içerisinde otomaitk günde 500-1k arasında indirilir.

papçi -> namı belli olan oyunların türkçe okunuşlarından da hit toplayabilirsiniz. papçi (pub g), kantır (counter)

Kısacası ezbere gitmeyin, mantıklı hareket edin, hemen de gaza gelmeyin.