Merhaba altta kişisel bilgilerim ve bilgili olduğum konular mevcuttur.
Ücret ve daha fazlası için özelden ulaşabilirsiniz.
Aktif olabileceğim süre içinde özelden ulaşabilirsiniz.
Kafamda bir departman yok özelden görüşebiliriz.
Kişisel Bilgilerim:
Ad: Fatihhan
Soyad: Durukan
Öğrenim Durumu: Açık Lise 'den devam ediyorum.
İş: Creentech - Ced Teknoloji Danışmanlık Bilişim ve Destek Hizmetleri Tic. A.Ş. [ [Taşeron Firma] Büyükçekmece Belediyesi 'nde Bilgi İşlem Personeliyim. ]
Adres: Kalaycıbahçe cad. yüksek merdiven sk. no: 1 Hasköy/İstanbul
Cep: 0553 153 9302
Eksik bir bilgi var ise sorarsınız cevaplarım.
Bilgili Olduğum Konular:
PHP & HTML & CSS hakkında kod yazacak kadar değil ama komple baştan yaratacak kadar edit yapabilirim.
SEO ile ilgili 2 haftada bir siteyi ilk sayfada ilk 3 e soktuğum olmuştur. [ REF: guvenlikmarket.com ]
CPANEL & WHM hakkında yönetimi sağlayacak kadar bilgim var.
WHMCS & MYBB gibi platformların kurulumlarını ve konfigure ayarlarını yapabilirim.
Vmware & Hyper-V tarafında kurulumlarını yapacak ve konfigure edecek bilgiye sahibim. Ayrıca ikisinide kolayca yönetebilirim.
Active Directory & Group Policy & WSUS & Exchange & Office 365 & File Server & Web Service & Hyper-V & Failover Cluster & Vcenter gibi konularda bilgim % 40 - %70 arası değişir. Durumdan duruma değişiklik gösterebilir.
TS3 & Sinusbot vs. bu katmandaki herşeyde bilgim %95 'dir.
Linux 'ta Ubuntu,Centos ve FreeBSD kullandım fakat genel olarak yum & apt komutlarına hakimim. Shell Script yazmışlığım vardır.
Oyun Sunucularının çoğunun kurulumunu ve konfigurasyonunu yapabilirim.
Ayrıca fiziksel olarak Dell R410 sunucularım vardı. Dolayısıyla üstlerinde çok şeyler öğrendim. Örneğin CPU değiştirme & Disk değiştirme & RAM değiştirme & Fan değiştirme & PSU Değiştirme & Raid Controller değiştirme gibi daha birçok şeyi yapabilirim.
Daha aklıma gelmeyen birkaç şey vardır. Sizin sormak istediğiniz şeyler varsa geri dönüş bekliyorum.
İyi Günler.
Fatihhan Durukan