bygreen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için tşk. ederim.
Farklı içerik ekleyip sonra siteyi pinterst e kaydırmak benimde aklıma gelmişti ama bu extra uğraş olduğundan acaba başka yolu var mı öğrenmek istemiştim.

Site özgün. Resimleri bile orjinalinden baya farklı. Şöyle söyliyim. Aleyna Tilki'yi alıp pamuk prenses yaptım gibi düşünebilirsin
Bir kopyası daha yok anlayacağınız. Tam resim sitesi altyapılı ama kategori çok kısıtlı işte. Yine de deneyeceğim bu siteyle. Bakalım ne olacak. Otomatik paylaşımı da resimleri manuel girip ben zamanlanmayı planlıyorum. Çok uğraştıracak ama sanki daha özgün olur. Yani geceleri pin yapmayacak mesela. Kimi pinleri 2-3-5,5dk arka arkaya yapıp sonra 1-2 saat pinlemeyecek. Belli saatlerde pin yapmayacak vs. Sanırım bu şekilde pinterest yasaklarından yırtarım. Tek sorunum site eklemek sanırım.
pinterest automatic dene spam için belli başlı önlemleri var. atıyorum 200-300 dk arasına ayarlarsan 3-5 saat aralıklarla pin atar bu çok geniş bir aralık proxy de bagladın mı zaten mükemmel olur. ayrıca saat farkınıda hesaba katarak en fazla girilen zamanlarda daha fazla pin atabilirsin vs. başarılar dilerim