Hesabım eski güncelleme sonrası önceki ekledigim domainler vardı onları kullanıyorum. Farklı icerikler ekleyerek adsense kabul aldıktan sonra siteyi değiştirebilirsin. burada onay taktiği satanlar vs var onlara bakabilirsin.
Özgün içeriğin varsa pinterest te özgün çalışabilirsin. Özgün calısmayla daha düzenli gelir elde edersin. tabii bu siten pinterest tarzına uygunsa. örnegin özgün bir yemek siten olsun özgün resimler olsun paralar akar. tabii çok çalışmak gerek.
Cevap için tşk. ederim.
Farklı içerik ekleyip sonra siteyi pinterst e kaydırmak benimde aklıma gelmişti ama bu extra uğraş olduğundan acaba başka yolu var mı öğrenmek istemiştim.
Site özgün. Resimleri bile orjinalinden baya farklı. Şöyle söyliyim. Aleyna Tilki'yi alıp pamuk prenses yaptım gibi düşünebilirsin

Bir kopyası daha yok anlayacağınız. Tam resim sitesi altyapılı ama kategori çok kısıtlı işte. Yine de deneyeceğim bu siteyle. Bakalım ne olacak. Otomatik paylaşımı da resimleri manuel girip ben zamanlanmayı planlıyorum. Çok uğraştıracak ama sanki daha özgün olur. Yani geceleri pin yapmayacak mesela. Kimi pinleri 2-3-5,5dk arka arkaya yapıp sonra 1-2 saat pinlemeyecek. Belli saatlerde pin yapmayacak vs. Sanırım bu şekilde pinterest yasaklarından yırtarım. Tek sorunum site eklemek sanırım.