siteye erişimde kesinti hiç oldu mu? veya ortalama gezme süresi, baglantı süresi, hemen cıkma oranlarına bak bu degerler düsükse pinin alt sıralara cekiliyor.
yeni hesap açarak deneme yap, sunucuda problem yaşanan hesapların yükselmesi daha güç oluyor.
Mrb,
Birkaç sorum olacak, cevap verirseniz çooook sevinirim.
**Türkçe siteleri adsense'e nasıl kayıt ettiriyorsunuz? Anladığım kadarıyla hesabınız youtube dan dönme, güncelleme öncesi değil. Bu olayı çözersem geriye bilmediğim az şey kalıyor

**İngilizce, Almanca vs siteleri adsense nasıl kabul ettiriyorsunuz?
**Tahminime göre yazılar translate+spin dir 90%! Yanlış mıyım?
Şunları tam çözsem bu işe sağlam yükleneceğim. Elimde adsense kayıtlı, bu işi yapabileceğim sadece 1 Almanca site var. Tüm yazılar özgün ve almanca hocasına yazdırıldı ama kategori çok kısıtlı olduğundan uğraşmıyorum. Bu yüzden cevaplarınız bana çok yardımcı olacak.
Hesabım eski güncelleme sonrası önceki ekledigim domainler vardı onları kullanıyorum. Farklı icerikler ekleyerek adsense kabul aldıktan sonra siteyi değiştirebilirsin. burada onay taktiği satanlar vs var onlara bakabilirsin.
Özgün içeriğin varsa pinterest te özgün çalışabilirsin. Özgün calısmayla daha düzenli gelir elde edersin. tabii bu siten pinterest tarzına uygunsa. örnegin özgün bir yemek siten olsun özgün resimler olsun paralar akar. tabii çok çalışmak gerek.