Hocam nasıl desem bilemiyorum ama gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Moralim şu an yerlebir durumda. Fikir vermek belki haddime değil ama, emek verilen her şeyin bir değeri vardır vr önemli olan onun pazarlığını yapabilmektir...

Karşınıza çok fazla ş*refsiz çıkmış, şans mıdır bilemedim ama düşüncemi sorarsanız bu işten vazgeçmeyin. Evet internet bu nereden bakarsanız bakın herkes ek gelir için internet ortamında iş yapıyor. Zaten ek gelir için uğraşmayanlar da vergi levhası olan aklı başında profesyonel kişiler... Biz profesyonel olmayan amatör kesim sadece yapabildiklerimizi pazarlayarak kazanabiliriz hocam.

Eliniz yatkınsa eğer bir marangozun yanına çırak olarak başlayın yada bir demircinin yanında çalışın... Her iş biter ama tamir işi bitmez hocam. Biz insanoğlu öyleyiz ki bozulmayacak şeyi dahi bozabiliriz Tamir devri hiç bir zaman bitmez (taa ki ışınlanma çıkana kadar ).. Demek istediğim şu ki kendinizi çok yıpratmışsınız. Gerçeklerin farkına varın ve elle tutulur, gözle görülür, alıcısını şaha kaldıracak nitelikte bir şey yapın.

Hayatınızda bol şans diliyorum...