Dostlar, makale yazarlığı konusunda 10 yıllık bir tecrübem var. Blogger ile başladım, wordpress ile sürdürüyorum. Kendime ait birçok web sitesi tasarladım ve bu sitelere binlerce makale yazdım. Bu makalelerin tamamı seo uyumlu ve kullanıcı odaklı yazılardı. Şimdi ise freelance yazarlık yapmak ve ek gelir elde etmek istiyorum. Bilgi sahibi olduğum konular ve diğer tüm detaylar aşağıdadır.
Wordpress, Blogculuk, Makale Yazarlığı, Domain, Hosting, Oyun, Kpss, Eğitim, Sosyal Medya, Youtube, Adsense ve Google Hizmetleri, Bankacılık, İnternetten Para Kazanma Yolları
* Sağlık, dekorasyon, xyz, yemek, kadın, magazin gibi konularda makale yazmıyorum.
Makaleleri Nasıl Yazıyorum?
Adwords kelime aracıyla kategoriye ait anahtar kelimeleri tespit ederek seo uyumlu ve akıcı makaleler kaleme alıyorum. Yazıyı görseller ve videolarla destekleyerek kısa sürede sıralamaya girmelerini ve okunmalarını sağlıyorum. Yazıları düz yazıp bitirmekten ziyade kullanıcıya bir şeyler katmasını ve tatmin etmesini amaçlıyorum. Yazdığım yazılar 10 yıl sonra dahil okunabilecek, ufak güncellemelerle sürekli ziyaretçi çekebilecek niteliktedir. İşimde imla kurallarına, akıcılığa ve yazının bilgi vermesine özellikle dikkat ediyorum. Bu konuda referanslarım kendi sitelerimdir.
Başlıkları siz de verebilirsiniz, kendim de tespit edebilirim. Yoast SEO eklentisine hakimim, yazıları sitenize kendim de girebilirim.
Neden Profesyonel Değil De Yarı Profesyonel?
Ben kullanıcı odaklı yazı yazma taraftarıyım. Yani daha içten ve samimi yazılar ortaya çıkarıyorum. Soğuk, bilgi vermeyen makaleler bana göre değil; kısaca düz yazı yazıp geçemiyorum. Az ama verimli yazarım. Günde 50 makale yazarak kaliteyi düşüremem. Bu nedenle sınırlı sayıda alım yapıyorum.
* Referans alımı yoktur, yazmış olduğum makaleleri görmek isterseniz pm atabilirsiniz.
* Daha çok sitelerine editörlük arayışında olan, uzun yıllar birlikte çalışabileceğim birilerini arıyorum. Bu şekilde daha kaliteli içerikler üretebiliyorum.
* Toplu makale siparişlerini zamana yayılması ve başlıkların verilmesi şartıyla kabul ediyorum.
> Makale Fiyatlandırması
100 Kelime: 1,5 TL
200 Kelime: 3 TL
300 Kelime: 4,5 TL
400 Kelime: 6 TL
500 Kelime: 7,5 TL
1000 Kelime: 15 TL ve katları şeklinde ilerler.
Fiyatlara görsel de dahildir *
İletişim Yolları
Whatsapp: 531 962 53 Altmış altı
Gmail:
is4yasa@gmail.com
Discord: #5704