Valla arkadaş şanslısın demek ki ben elimde ki senet ile gittim yine alacağımı alamadım buda benim örnek olsun

2014 yılında bir daire satışı sonrası kalan 1500tl alacağım için senet düzenledim. 2018 yılına kadar senet ödenmedi bende kıyıp da şikayette bulunmadım, ama artık zurnanın zırt dediği yere geldi ve gittim avukat olmadan icra çıkardım.

İcra çıkarıdğımda adam gidip imza benim değil demiş Mahkemeye çıktık, hakim sormadı bile senin bu adama borcun var mı diye. Adam zaten borcum yok demiyor ki imza benim değil diyor.

Bilir kişi çıkarılması istenildi, adam yine dedi ki bilir kişi ücretini yatıramıyorum, mahkeme dedi ki o halde alacaklı yatırsın. 350tl bilir kişi ücreti ödedim. bu süreç içinde 3 defe işi gücü bıraktım Adliyeye gittim. üçün de de günüm bitmişti. Neyse bilir kişi sonucu çıktı adam gözümün önünde imza atmış olmasına rağmen bu imza adamın değil dedi.
Mahkeme de dedi ki icra kararının durdurulmasına. 300 tl mahkemenin ceza kesmesine + %20 kadar tazminat ödenmesine oda 300 yapıyor. diye o parayı da yatırdık cezayıda yatırdık. ben 1500tl alacağımı alabilmek için 300 ceza 4 gün iş gününden olma + 350 bilir kişi ücreti+ 300 tazminat ödedim oda harcadığım yakıt parası, otopark parası ve çektiğim stres yanıma kar kaldı.

Diyeceğim o ki bu arkadaşın dediği doğru hakkınızı arayın ama her zaman da siz haklı çıkmıyorsunuz...