İşte bende diyorum yeni site 3 günde hemen o rakamlara fırlaması sıkıntı güvenilmez, sen olsan alırmısın ? Nasıl garanti verebiliyosun adam alınca düşmeyeceğinin? R10da bu şekilde yüzlerce insan dolandırıldı. 30 günlük siteye o fiyat verilmez hocam alıcı 20 gün sonra düşerse geliri ne garanti edeceksin alıcıya onlarıda ekle bence. Bu tür satışlar çok fazla var r10da ve dolandırılanların sayısı her geçen gün artıyor.
"pinterest de sitelerin gelirleri asla düşmez sürekli artar." birde bunu nasıl garanti verebiliyorsun yani helal olsun ben 1dk sonra ölmeyeceğimin garantisini veremem şahsen..
Pinterest hesabı kapatılan bir sitenin yeni pinterest hesabı açıp besleyerek bu 1 günlük hit kaybıyla geri devam ettirdim aynı seviyeye çıkardım denedim yöntemler var. URL ban ise 2 saatlik bir işlem ile hallediliyor. Satın alan kişiye bu 2 yöntem anlatılacak taktikler verilecek. Böylesi durumlar varken neden gelir kaybı yaşansın ki?
Duzeltilen pinterest hesap başı 50tl isteme düşüncem vardı o konuda hala kesin değilim. Ya yöntemi veririm yada her bani çözme için 50₺ talep ederim